Jump to content
Guest DslPowr

Дали и защо?

Recommended Posts

Guest DslPowr

Здравейте хора :(Мисля си дали да не си сменя колата. Карам Голф 2 в момента. Много ме кефи. 90 коня, къси скорости=добър старт и ускорение :( > гори малко-6,5 извънградско. Както и да е, чудя се с какво да я сменя <ако я сменям> та на въпроса. кактро се чудих и миналия ден се качих на ацорда на 1 приятел. 20 годишен акорд. Не ми се видя много по-широк от голфа, не дърпаше пове4е :( > обаче серво, АБС, Лесно се кара, страхотно задно окачване-друса като спортна кола без да подскача и тропа <много го обичам това> , видимост...Кажете защо да си взема хонда. в смисъл навит съм, обаче ми трябва оше:DКое и е повече от другите коли. Какви са и проблемите, как са й ламарините, скъпи ли са частите?Ами това е в общи линии...Respect...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Здравейте хора :D

Мисля си дали да не си сменя колата. Карам Голф 2 в момента. Много ме кефи. 90 коня, къси скорости=добър старт и ускорение :D > гори малко-6,5 извънградско.

Както и да е, чудя се с какво да я сменя <ако я сменям> та на въпроса.

кактро се чудих и миналия ден се качих на ацорда на 1 приятел. 20 годишен акорд. Не ми се видя много по-широк от голфа, не дърпаше пове4е :D > обаче серво, АБС, Лесно се кара, страхотно задно окачване-друса като спортна кола без да подскача и тропа <много го обичам това> , видимост...

Кажете защо да си взема хонда. в смисъл навит съм, обаче ми трябва оше:D

Кое и е повече от другите коли. Какви са и проблемите, как са й ламарините, скъпи ли са частите?

Ами това е в общи линии

...Respect...

Братле, много се съмнявам тоя 20-годишен Акорд да има ABS, но както и да е :(

На въпроса "Защо да си взема Хонда ?" ще ти отговоря по следния начин - Качи се на някоя малко по-нова Хонда (примерно от '91) и ще разбереш защо ... :(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Не питай а пробвай ако не ти хареса си карай голфа форевьрВикаш че дьрпа голфа-Вземи сивик сьс сьщата кубатура като голфа ти да видиш какво е дьрпане :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ела на някое от сабиранията на ХОНДА :( и сам ще се обедиш в разликите на двете марки :( и преимуществото на японската :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

По принцип с мене нещата стоят така , като се кача на една кола и тя ме плени още в първите моменти или става част от мене или част от моите цели,ако не ме плени от първия момент , след това колкото и да се мъча да ми хареса , няма начин :D Карал съм по новия моедел от твоя голф 2-ка , а именно 3-ка , 1.8 90 коня ала бала :D не ме плени колата , никаква динамика и държание на пътя , отврът , да не говорим че и не е удобна ( говоря от навъртяни около 800 км с нея , ако не и повече , а не от едното качване просто :D ) не мога и да я сравня с моята старичка хонда сивик 1.3 70 коня :( , а не искам да ти говоря за по новия модел на сивик 1.5 90 коня ( дърпа , за 10 сек до 100 км/ч ) Тенекий , ами страшно зависи къде е карана преди колата , стария сивик 86 е карана повече от 10 год в България и няма ръжда по него , но същия такъв сивик , който 10 години е каран в Швейцария се наложи да му се кърпи почти изцяло дъното :D Проблеми по двигателя , ами там вече зависи от шофиора , от начина на експлуатация и много други фактори , но при всички положения , ако не си много голям късметлия Хонда втора ръка освен цената която ще дадеш за колата ще ти се наложи да вложиш най-малко 500 лв , не за да върви колата ( но да си има проблеми ) а да върви на максимума за годините си , но това пак зависи от тебе :( Също така има колеги с двигатели по над 300 000+ км или по над 15+ години , които не са правили основен ремонт никога на двигателя си :(:D Надявам се да съм ти помогнал :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ами аз имам и Голф 2 TD 1991 година тва ако е кола :( не че съм имал проблеми ама братле след 5-ия километър и съм изтощен.Да не ти говоря какво е да пътуваш от Варна до София и обратно.Абе Варбург.А имам и CRX 1991 година D16A5 125 коня е тва вече е удуволствие и наслада.Абе някой във форума го беше написал:ДА КАРАШ КОЛА Е УДУВОЛСТВИЕ,ДА КАРАШ ХОНДА Е ОРГАЗЪМ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Братле, много се съмнявам тоя 20-годишен Акорд да има ABS, но както и да е :(

На въпроса "Защо да си взема Хонда ?" ще ти отговоря по следния начин - Качи се на някоя малко по-нова Хонда (примерно от '91) и ще разбереш защо ... :(  :(

За АБС-а, така ми каза тоя приятел дето е негова колата. :D не съм и вдигал капака.

Ся, за удобството...Да, специално 2-ката определено не е една от най-удобните коли:D За другите голфове не знам.

За ускорението, казах хич и не съм го напъвал Акорда да му цедя двигателя. Все пак собственика седеше на другата седалка:D

Пък за Сивик 1,8... Няма кво да говорим:D Дето се вика всеки знае че е бегачка и хич няма да се напъвам да обяснявам каква яка машина карам и как ги дъвча всички на пътя:D Дето се вика : което си е истина истина е:D

Пък хондите си ми харесват. Красиви коли са. Ама не съм натрупал впечатления:D

А как стои въпроса с резервните части? Цените ме интересуват.

Благодаря за инфото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Сивика го пиши 1.6 :D че ако беше 1.8....... No Comment :(карай си голфа и се позавърти из форума известно време. Мини да ни видиш на някоя сбирка. Като му дойде времето, сам ще си решиш дали ще сменяш марката или си ти е добре с голфа.За частите - ми скъпи са естествено.... по-скъпи са от голфовите и опеловите, ма въпроса не е там. Въпросът е колко често се скапва нещо.Пич, няма да те навиваме да си вземеш хонда, щото ако така правиме със всички, накрая всички ще подкарат хонди..... и тогава с кого ще се бъзикаме? :( ( в кръга на шегата естествено)дерзай :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Здавеи DSLPOWR.... ХОНДА НЕ Е САМО ДА ИМАШ , ДА КАРАШ ХОНДА ТРЯБВА ДА ГО ИМАШ В КРЪВТА, ХОНДА НЕ Е САМО САЩЕСТВУВАНЕ ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ А АКО НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ ТОИ КОЛЕГАТА HRONOS Е ДАЛ НАПЪЛНО ИЗЧЕРПАТЕЛЕН ОТГОВОР НА ВАПРОСА КАКВО ДА ПРЕДПРИЕМЕШ ВСЛУШАИ СЕ В СЪВЕТА МУ НЯМА ГРЕШКА :(:(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Пък за Сивик 1,8... Няма кво да говорим:(

Ами то, не че има какво да говориш за кола, която не съществува :( Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

20 годишен акорд. Не ми се видя много по-широк от голфа, не дърпаше пове4е

Нямам коментар за тва -послушай колегата Хронос - други думи нямам :( Разбирам да сравниш нещо друго с акорд -ама тва немско недоразумение - ГОЛФ!!!-каруцата на средно-статистическия селянин в България с аеродинамичност на брикет и поведение ,сходно само с други немски пръчки-тва е дързост ,пич- вземи си поука-дори CIVIC от 80 година е по-просторен вътре от :(Голф -виж вратите на старите сивици дори - широки-с вентилация-абе сраванението ти е много инфантилно :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Днеска ми се пише така че:Колега имаш си Голф 2 казваш.Ако си имаш и сравнително нов тел."Nokia" и маратонки "Nike" имаш всичко наречено "Пернишка мечта"И сега се замисляш дали да скочиш в една Хонда,да обаче марката не е от Снобарските марки автомобили и се кара заради качествата на самия автомобил а не заради обществени предразсъдъци.Повярвай ми сменил съм много автомобили в живота си и сам карал достатъчно за да сигна до извода, да карам Хонди от 4 години.Който е чел книгата за Соичиро Хонда знае каква е неговата философия и организацията на производството,ти за сега не си така че трудно ще ти го обясня с две думи.Но изпълнения от рода на "втори сенник-опция" или "задна чистачка-екстра" тука няма.Нищто с емблемата им не излиза само за да се продава,всичко произведено работи и то много добре.Модела "Сивик" е толкова продаван колкото и "Голф",но докато Голфа се продава заради цена и обществени предразсъдъци и легенди,Сивик се продава заради качеството си и безпроблената работа дори и след 15г.по пътищата на света.А колкото до частите не са скъпи защото почти целият внос в България е от Дубай.И пак си изкарват прилични километри работа.Съединители много от колегите в този форум,вкл.и аз сме сменили на около 200х.км.Ти решаваш все пак,но ако си решил да избягаш от стереотипа вземи си Хонда.Ако ли не-"Абе я си карай Голфа" нали върви криво ляво к,во толкова.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Днеска ми се пише така че:Колега имаш си Голф 2 казваш.Ако си имаш и сравнително нов тел."Nokia" и маратонки "Nike" имаш всичко наречено "Пернишка мечта"И сега се замисляш дали да скочиш в една Хонда,да обаче марката не е от Снобарските марки автомобили и се кара заради качествата на самия автомобил а не заради обществени предразсъдъци.Повярвай ми сменил съм много автомобили в живота си и сам карал достатъчно за да сигна до извода, да карам Хонди от 4 години.Който е чел книгата за Соичиро Хонда знае каква е неговата философия и организацията на производството,ти за сега не си така че трудно ще ти го обясня с две думи.Но изпълнения от рода на "втори сенник-опция" или "задна чистачка-екстра" тука няма.Нищто с емблемата им не излиза само за да се продава,всичко произведено работи и то много добре.Модела "Сивик" е толкова продаван колкото и "Голф",но докато Голфа се продава заради цена и обществени предразсъдъци и легенди,Сивик се продава заради качеството си и безпроблената работа дори и след 15г.по пътищата на света.А колкото до частите не са скъпи защото почти целият внос в България е от Дубай.И пак си изкарват прилични километри работа.Съединители много от колегите в този форум,вкл.и аз сме сменили на около 200х.км.Ти решаваш все пак,но ако си решил да избягаш от стереотипа вземи си Хонда.Ако ли не-"Абе я си карай Голфа" нали върви криво ляво к,во толкова.

:(:(:(:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa

Карам Голф 2 в момента. Много ме кефи. 90 коня, къси скорости=добър старт и ускорение <няма да ги коментираме тях сега  > гори малко-6,5 извънградско.

Абе, колега, ти да ни си някой от нашия форум и само да си правиш майтап с нас? Щото тия работи няма как да ги мислиш сериозно. П.П. Аз карам Сивик и мисля да го продавам. 1.6, 130 коня, изобщо не върви, харчи много - почти 6 литра извън града. Осен това е тесен, седалките са му високи и неудобни, и скоростите му са дълги. Ти какво ще кажеш - да си взема един Голф? :(П.П. Има Сивик 1.8. Около два пъти по-мощен от Голфа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Преди седмица след бурен нощен живот ми предложиха да ме закарат с Голф-3 на мой приятел,сравнително поддържан.

Маршрута ни минаваше по дълга павирана улица. Т,ва е екстремно изживяване направо,освен че напълно Изтрезнях,но и ме налегнаха спомени за времето в което имах едно Юго-45 /бегачка/. Ми то Юго-то си беше комфортно направо.

Абе музиката на 6 и Голфа кърти мивки.Много са Курави Голфовете.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Евала Хронос то не остана нищо за казване :( ( :(:(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DJ Tymbi

.....хахаха...............тази тема ми е направо "комедиална"......... умирам да се хиля .............:(:(:(:D Да сравняваш Акорд с Голф??? :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Абе вие ташак ли си правите ??? Как може да сравнявате голф със СИВИК ??? Немската недоработка с перфектната ХОНДА !!!! Манете тва чудо правено в часовете по ръчен труд :(:(:( Я оставете човека да си мисли че кара кола. Като се качи на ХОНДА покара известно време тогава ще говорим. Само истински КАРАЧ може да отцени ХОНДА всичко друго е КОМПРОМИС!!!:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

ДО ТУК ПРОЧЕТЕНОТО DSLPOWR НАВЯРНО СИ РАЗБРАЛ ЧЕ ХОНДА МОЖЕ ДА СЕСРАВНИ НЕ С F16 A OT F18 НА ГОРЕ С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МОДЕЛИ НИСКО ЛЕТЯЩТИ САМОЛЕТИАБЕ НЛО :(:(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ДО ТУК ПРОЧЕТЕНОТО DSLPOWR НАВЯРНО СИ РАЗБРАЛ ЧЕ ХОНДА МОЖЕ ДА СЕСРАВНИ НЕ С F16 A OT F18 НА ГОРЕ С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МОДЕЛИ НИСКО ЛЕТЯЩТИ САМОЛЕТИАБЕ НЛО ;):o;)

А Ти може да посмекчиш тона и да пишеш с МАЛКИ букви :o:o

Не е нужно едва ли не да се подигравате и да нагрубявате Някой, само заради начина му на мислене и избор на автомобил !!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Който натиска таб и ентер в неподходящо време... има по 2 отговора:o

Редактирано от DslPowr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Днеска ми се пише така че:...

Ако трябва да съм честен, никога няма да си взема Нокия, карам с "Buldozer" и Перник ми е малко далече...:o То и Голфа според мен не е баш от най-снобарските автомобили. Особенно 2-ката;) За цената-сигурно си прав. За предразсъдъците.. незнам. Може да се оформи цяла отдлна тема:o Екстрите -хубаво е да ги има ама не са решаващи. Там разните му люкове и шибедаси... ся, 'ко може да има бордкомпютър, друго си е. ...;)Щом ви питам за хонда значи се интересувам.. Колебая се още ама не много:oОтносно возията... Вярно е че задниците им са леки <Г-2, на другите не знам> и по завой с по-голяма скорост става весело пък и ако пътя е неравен направо си е купон;) Аеродинамиката верно че я нама никва, ама пък баш тия дето караме голфове да сме селяни с каруци... F18 Hornet: Далеч съм от сравненията. Прекалено малко я карах за да ги правя. Пък и тва е единственната Хонда в която съм влизал. Японски коли съм карал още 2 Мазда 626 купе, 2000 кубика- стори ми се самолет. ама верно самолет <това не го казвам за да се заяждам. мир> и едно сузуки Суифт. И то ме накефи яко ама нещо сондата му беше прецакана и гаснеше...По принцип не си търся изтребител ;) Искам колата да върви добре ;) >, да ми е удобна, да не гори като ламя <по тая точка и Голфа е добре> и да има 4 врати и п таяа точка също. ;)>Да, няма какво да сравняваме Голфа със Сивик. Както казах Сивика си е бегачка;)Към popa_s_laptopa:вярно че не е като твойта кола и от по-голям двигател вади по-малка мощност... ама в града си карам на 5-а... и 0.5 литра не е чак толкова голяма разлика ,ама дай да не се заяждаме ся... Нали темата беше друга? Не съм от форума. в смисъл съвсем пресен съм тука:) паря още:)...Respect...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе ей диванетааааааа :oна мен ми се струва че тук се е завъртял един от изключенията, а ние си изкарваме де що се е събрало срещу голфаджиите.Пич съвсем сериозно, можеби това че си се изкефил на хондата и се интересуваш въпреки всеобщата "хипер/мега/супер/дупер :o скъпа потдръжка"и "капризните" :o им двигатели, означава че може и ТВОЙТА кола да е хонда....Позавърти се тук, разходи се някой път на някоя среща, пък със времето ще ти стане ясно коя кола е за теб. Разучи какво е мнението на хората за хонда, какво ги кефи в тези коли, пък може да се окаже че и ти се кефиш на такива работи. Това което мен лично много ме радва е много добрия динамичен баланс на хондите и сравнително високото отношение мощност/маса, вниманието към детайлите, което при голфовете е несравнимо по-малко и такива разни.Към всички: Голфът е една перфектна кола..... но не е за нас. БМВ също е перфектна кола..... но не за нас. Ауди/форд/рено/пежо/...../москвич! - все перфектни коли които обаче са перфектни за хората които търсят в колата неща различни от тези които ние търсим. Е затова ние сме ХОНДА фенове, а другите не са...DslPowr.... ..Restecpa.. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

... означава че може и ТВОЙТА кола да е хонда....

Вярно че съм чувал, подчертавам само чувал че частите на японсклите коли са доста съпи ;) > ама това не е доказано:o И колкото пове4е време минава и све пове4е се навивам и МОЙТА кола да е хонда. Снощи се разтърсих из мобиле.бг. Много приемливи цени. ама много. Ако и по пазарите са такива <и колите нямат проблеми > направо....Пък и ако мога да си продам голфа направо съм си станал Хондаджия.На какво се кефя...? Аз го казах. Май....:o Като седна вътре да не се протягам за да стигна някое копче или лостче ;) > Да са ми удобни педалите ;) ония дето са под кормилото:) > В момента имам малко забележки, да не е някоя ламя дето прави бензиновътреж в резервоара. Да е с 4 врати. Да не остава никой в колата без да иска:) Вече имах такива преживявания. Жената сума пъти си оставаше в колата аз като слезна. Никога ве4е италианска кола :o. И да не е като вси4ки други коли. Тука вече забележките са за мен;) Точно за това сега съм сложил Angel Eyes ама не на фаровете, а на маската. Тоест от ангелски очи е станал ангелски мустак;)Абе здраве и живот, ще търся купувачи и продавачи;)...Respect... Редактирано от DslPowr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Виж ся-бащата беше блъснат ,като велосипедист от "СЕЛЯНИН С ГОЛФ" -това словосъчетание е класика в жанра и моите впечатления съвпадат напълно .Верно ,че бях много бесен ,а и първо удрям в такива ситуации-но както и да е- след доста време в болница тейко ми се оправи-да чукна на дърво,а русенския СЕЛЯНИН С ГОЛФА не вярвам да му е дошъл акъла в главата-такива кучета са родени да бъдат изтребвани- той просто не осъзнава ,че е проз със "З" ....та естествено не всички с голф са такива ,ама 80 процента :o ха ха ха хаЩом си помирисал по-хубавото -добре-ма много време се колебаеш,бе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Към всички: Голфът е една перфектна кола..... но не е за нас. БМВ също е перфектна кола..... но не за нас. Ауди/форд/рено/пежо/...../москвич! - все перфектни коли които обаче са перфектни за хората които търсят в колата неща различни от тези които ние търсим. Е затова ние сме ХОНДА фенове, а другите не са...DslPowr.... ..Restecpa.. ;)

Много добре казано 1net :o Към DslPowr: 1net е прав братле... Разгледай форума, ела на някоя среща, пък ти обещавам, че там ще покараш втората си HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Eвалата Hronos кво повече да каже човек освен :rolleyes::ph34r::cool::cool::o:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Към DslPowr: 1net е прав братле... Разгледай форума, ела на някоя среща, пък ти обещавам, че там ще покараш втората си HONDA

Благодаря за поканата:rolleyes: ако някой път сте по-близо до Хасково ще дойда с кеф:ph34r: Вигаги е хубаво когато можеш да срещнеш интересни хора. Даже и да не покарам <което би било много жалко> предложението е супер. Благодаря

Оба4е при едно условие: ако може да не чувам "СЕЛЯНИН С ГОЛФ". Вярно че не мога да налагам условия, ама аз не поставям определения на хората, нали?

Човек някак си не се чувства приобщен като чува че бил "СЕЛЯНИН С ГОЛФ"

F18 Hornet : наистина съжалявам за станалото и sе радвам че баща ти се е оправил. И ония какъвто и да е бил се надявам да си е получил каквото е заслужил.И от тебе и от органите. Ама съгласи се че не можеш да даваш определения за хората без да ги познаваш. Вярно че бая селяни <такива дето живеят по селата и такива дето живеят по града ама са по-селяни от вси4ки> карат голфове. ама има и много с други коли :(

Аиде, мир.

Към всички,

Хора, тръгвам по пазарите <димитровград основно> да търся и продавам :cool:

И дето се вика, ако спечеля-пе4елят феновете, ако се набутам, ще се набутам само аз:cool: надявам се ако вси4ко е ок, по някое време да пращам снимк:o

Ще по4вам да агитирам жената:(

Редактирано от DslPowr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Не е нужно едва ли не да се подигравате и да нагрубявате Някой, само заради начина му на мислене и избор на автомобил !!!:cool:

:ph34r::rolleyes::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Съжелявам че те вземах за ония 80% Kоито карат голфове. А БЕ пич кажи че си от тези които дават достатачно пари за да карат приличен автомобил несе тревожи щастието не подминава никой. За сега ти се извинявам не те познах в тъмното. Ще се радвам ако станеш един от нас :ph34r::cool: успех:rolleyes:)))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Съжелявам че те вземах за ония 80% Kоито карат голфове. А БЕ пич кажи че си от тези които дават достатачно пари за да карат приличен автомобил несе тревожи щастието не подминава никой. За сега ти се извинявам не те познах в тъмното. Ще се радвам ако станеш един от нас :P;) успех:o)))))

Нищо не се е случило:(:cool::rolleyes: Всъщност го карам само :( > една година. И аз ще се радвам ако стана един от вас:PЕто нещо като за истински Хонда фен: Имах един колега от Монтана и той разправяше че имало някакъв фен дето си бил кръстил сина Хонда.:cool::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest delineator

Хора, тръгвам по пазарите <димитровград основно> да търся и продавам :cool:

DslPower, жена ми е от димитровград и това лято реших да се врътна на оня пазар и познай - нито една Хонда братче. Бях дълбоко огорчен :ph34r: То не че на Горубляне има голям избор ...Както и да е, успех и дано скоро се сдобиеш с :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Както и да е, успех и дано скоро се сдобиеш с  :rolleyes:

:cool: то и аз да ти кажа, май не съм виждал много хонди по пазарите. ама човек никога не знае:cool: намерих в мобиле.бг много обяви за хонда и май ще се спра на Сивик. Що им са толкова ниски цените?"Honda Civic 1.6 - 16v - 1500 лв.Данни:пробег - 17100година на производство - октомври 1990 г.,цвят - Светло сивОсобености:4(5) Врати ;4x4 ;Аларма ;Ел. Огледала ;Ел. Стъкла ;Застраховка ;ИмобилайзерЛети джанти ;Серво управление; Стерео уредба; Центр. заключване; ШибедахДопълнителна информация:спешно, отлична, само эа боя " тва истина ли е или и има нещо на колата? Има и други обяви и те са за горе-долу тия пари. 1300-1700 лв. И ура- жената е навита:o Ще го сменям наистина голфа :(:ph34r: Мъжа на една колежка бачка в сервиз и там продават и коли- казал 4е първо купували опели и голфове. Има шанс:( ся остава да му определя и цената и... :PКаквъв двигател <кубатура> да търся? Някъде да е около 80-99 коня.Само да не иде цялата пара в свирката :P Пази боже ;) Редактирано от DslPowr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Що им са толкова ниски цените?"Honda Civic 1.6 - 16v - 1500 лв.Данни:пробег - 17100година на производство - октомври 1990 г.,цвят - Светло сивОсобености:4(5) Врати ;4x4 ;Аларма ;Ел. Огледала ;Ел. Стъкла ;Застраховка ;ИмобилайзерЛети джанти ;Серво управление; Стерео уредба; Центр. заключване; ШибедахДопълнителна информация:спешно, отлична, само эа боя " тва истина ли е или и има нещо на колата? Има и други обяви и те са за горе-долу тия пари. 1300-1700 лв.

Абе човек, Ти сериозно ли си мислиш че за 1500лв ЩЕ си намериш (ДОРИ и за 15 - 16 годишна да говорим) ХОНДА в движение ?! :rolleyes: Тази обява на която тук се кефиш НЕ Е истинска - фалшива е (лично съм я проверил :ph34r: ), така че... слезни малко на земята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Ама съгласи се че не можеш да даваш определения за хората без да ги познаваш. Вярно че бая селяни <такива дето живеят по селата и такива дето живеят по града ама са по-селяни от вси4ки> карат голфове. ама има и много с други коли

:D ОК-малко съм емоционален- прав си - сори и мир :ph34r: Поздравления за избора ,но си отваряй очите-много хонди за продан са адски мундарски използвани-аз имах късмет ,но и не беше карана тука.П.П.Още веднъж-извинявай-излях си негодуванието не на място, но съм и пристрастен- мир и рокенрол Редактирано от F18 Hornet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

но си отваряй очите-много хонди за продан са адски мундарски използвани-аз имах късмет ,но и не беше карана тука.

Кои са по-ръчкани - наш'те българските ли или са еднакво с новия внос? Редактирано от dimodi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DslPowr

Ама съгласи се че не можеш да даваш определения за хората без да ги познаваш. Вярно че бая селяни <такива дето живеят по селата и такива дето живеят по града ама са по-селяни от вси4ки> карат голфове. ама има и много с други коли

:D ОК-малко съм емоционален- прав си - сори и мир :ph34r: Поздравления за избора ,но си отваряй очите-много хонди за продан са адски мундарски използвани-аз имах късмет ,но и не беше карана тука.П.П.Още веднъж-извинявай-излях си негодуванието не на място, но съм и пристрастен- мир и рокенрол
Мир:D Нищо не се е случило:DВсеки е пристрастен към нещо и не харесва друго. Разбираемо е;)Благодаря за съвета. Ще оглеждам добре.Между другото - днес говорих с едни майстор. Един от най-добрите в Хасково и той ми каза че Хонда и изобщо вси4ки японски коли са много добър избор;) Поддръжка му е майката;) <както на вси4ко> ...Respect...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

но си отваряй очите-много хонди за продан са адски мундарски използвани-аз имах късмет ,но и не беше карана тука.

Кои са по-ръчкани - наш'те българските ли или са еднакво с новия внос?
Ми аз преди да си взема сивикчето:ph34r: бях се отчаял леко - не ми харесваха и тва си е-пък и по-късно разбрах ,че някои-особено във Враца внасят коли от Сърбия,а ги представят за западно европейски- Бях си казал или ще си взема хонда ,или ще оставя парите на банка/за евентуална емиграция-още не съм се отказал от тва/Сега дано не съм прав-ама маса мошеници има!Пък и от бедност и недоглеждане не поддържаме колите много-аз търсех само НОВ ВНОС-Швейцария,Австрия,ФРГ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...