Jump to content
Guest Dragi4

В16А2 Цена?

Recommended Posts

Guest Dragi4

Здрасти маниачета :(:( Изкам да си сверя часовника......................Намерих цяла предница на Сивик 94 година В16А2,(Двигател,скоростна кутия,окачване,инсталация,Компютър,делко,с климатик е колата на около 120 000км!!!!!!!!!!!!!!Била е ударена отзад,както и да е. Някаква идея тва не6то на колко се пла6та,тея ми обявиха 4000 лв.На мен ми се струва доста :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

по принцип това са много пари за тия неща но си заслужаваттова в кой град го намери имат ли нещо друго или само предницата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Колата е отрязана от колонките ,ако пита6 за салона .... няма го.По принцип ако не го свалят на около 2-2500 няма да съм аз човека :( Кажи кво ти трябва,аз 6те патувам другата седмица до там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Dragi4 :( виш ако таблото (което е с оборотомера)е здраво и го дават за педесетак :( ми го вземи :D веднага го плащам :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

интерисуваме арматурното табло и таблото с уредите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

снтересува ме ел стъклата. или поне ел инсталациата на ел стъклата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

В MAX POWER списанието имаше една статия за един СИВИК 5ген който явно е претътпял такава катастрофа и го бяха направили на PICK UP. Снимал съм го от списанието и скоро ще пратя линк да се изкефите :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

А бре хора каде ги намирате тези ударени и отрязани хонди?И аз по принци си тарся ама толкова пари няма да дам!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Можеш ли да ми пратиш някакъв телефон. Имам интерес към скоростите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Няма6 грижи,6те ти дам телефон ако ре6а да не я купувам :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Quiksilver

Darkosi,къв е цолажа на cold air intake system-а :o на колата ти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

75мм е cold air intake той по принцип е за Integra Type-R с B18c5 мотор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

А си търся мотор с окачване и скорости,ама малко е висока цената!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Доста е дебела цената наистина когато за 1-ви път стана въпрос за пара ми казаха 1500лв,Но после когато ре6их да цакам се н....а с цената.Дове4ера пак заминавам за там да се пазаря.Стискайте палци да стане, 4е моита D16Z6 ми идва малко слаби4ка :ph34r: Ако и сега не пожъна успех 6те ви оставя тел. да ги притесняватеАй 4ао......... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA

Доста е дебела цената наистина когато за 1-ви път стана въпрос за пара ми казаха 1500лв,Но после когато ре6их да цакам се н....а с цената.Дове4ера пак заминавам за там да се пазаря.Стискайте палци да стане, 4е моита D16Z6 ми идва малко слаби4ка :ph34r: Ако и сега не пожъна успех 6те ви оставя тел. да ги притесняватеАй 4ао......... :rolleyes:

Ако вземеш всички тия работи за по-малко от 4000лв.ще си голям късметлия,да не доворим ,че и 4000 лв.е супер цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Хубаво де,колко пари е комплект мотор ,скорости и окачване?Щото тази цена ми се струва малко височка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

dragi4аз също се интересувам от някои неща по колата но спешно ми трябват гарнитура на изпусквателните колектори и ако ги има и самите колектори.Ако цените са добри ще взема и други работиПри положение че се откажеш от сделката ще съм ти задължен(както и други колеги)ако пуснеш номера на човека който я продаваМерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Да бе мой няма проблеми вси4ко си е там,махнати са само ламарините,и волана си седи ама не го скивах дали е читав.Скивах лепенка 4е на 108000 са сменили ангренажнияСалона не са го докарали,не съм я оглеждал мн 4е бе6е захвърлена в/у 1 кола и ми бе6е неудобно да разглеждам,сяка6 бяха захвърлили купе от Фиеста :rolleyes: Не знаят май кво бижу си имат :ph34r: Утре ве4ер живот и здраве 6те знам дали 6те я купя.М/у другото търся да купя тапети със ма6инките за стъклата за Сивик 5 /2 вратиАй :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...