Guest Dragi4 #1 Публикувано 10 Декември, 2004 Здрасти маниачета Изкам да си сверя часовника......................Намерих цяла предница на Сивик 94 година В16А2,(Двигател,скоростна кутия,окачване,инсталация,Компютър,делко,с климатик е колата на около 120 000км!!!!!Била е ударена отзад,както и да е. Някаква идея тва не6то на колко се пла6та,тея ми обявиха 4000 лв.На мен ми се струва доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #2 Отговорено 10 Декември, 2004 по принцип това са много пари за тия неща но си заслужаваттова в кой град го намери имат ли нещо друго или само предницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #3 Отговорено 10 Декември, 2004 Колата е отрязана от колонките ,ако пита6 за салона .... няма го.По принцип ако не го свалят на около 2-2500 няма да съм аз човека Кажи кво ти трябва,аз 6те патувам другата седмица до там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 10 Декември, 2004 Dragi4 виш ако таблото (което е с оборотомера)е здраво и го дават за педесетак ми го вземи веднага го плащам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #5 Отговорено 10 Декември, 2004 интерисуваме арматурното табло и таблото с уредите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #6 Отговорено 11 Декември, 2004 снтересува ме ел стъклата. или поне ел инсталациата на ел стъклата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radku #7 Отговорено 11 Декември, 2004 В MAX POWER списанието имаше една статия за един СИВИК 5ген който явно е претътпял такава катастрофа и го бяха направили на PICK UP. Снимал съм го от списанието и скоро ще пратя линк да се изкефите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #8 Отговорено 11 Декември, 2004 А бре хора каде ги намирате тези ударени и отрязани хонди?И аз по принци си тарся ама толкова пари няма да дам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #9 Отговорено 11 Декември, 2004 А каде се намира това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #10 Отговорено 12 Декември, 2004 Можеш ли да ми пратиш някакъв телефон. Имам интерес към скоростите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #11 Отговорено 12 Декември, 2004 Няма6 грижи,6те ти дам телефон ако ре6а да не я купувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Quiksilver #12 Отговорено 13 Декември, 2004 Darkosi,къв е цолажа на cold air intake system-а на колата ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #13 Отговорено 13 Декември, 2004 75мм е cold air intake той по принцип е за Integra Type-R с B18c5 мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #14 Отговорено 13 Декември, 2004 А си търся мотор с окачване и скорости,ама малко е висока цената! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #15 Отговорено 14 Декември, 2004 Доста е дебела цената наистина когато за 1-ви път стана въпрос за пара ми казаха 1500лв,Но после когато ре6их да цакам се н....а с цената.Дове4ера пак заминавам за там да се пазаря.Стискайте палци да стане, 4е моита D16Z6 ми идва малко слаби4ка Ако и сега не пожъна успех 6те ви оставя тел. да ги притесняватеАй 4ао......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA #16 Отговорено 14 Декември, 2004 Доста е дебела цената наистина когато за 1-ви път стана въпрос за пара ми казаха 1500лв,Но после когато ре6их да цакам се н....а с цената.Дове4ера пак заминавам за там да се пазаря.Стискайте палци да стане, 4е моита D16Z6 ми идва малко слаби4ка Ако и сега не пожъна успех 6те ви оставя тел. да ги притесняватеАй 4ао......... Ако вземеш всички тия работи за по-малко от 4000лв.ще си голям късметлия,да не доворим ,че и 4000 лв.е супер цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #17 Отговорено 14 Декември, 2004 Хубаво де,колко пари е комплект мотор ,скорости и окачване?Щото тази цена ми се струва малко височка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #18 Отговорено 14 Декември, 2004 dragi4аз също се интересувам от някои неща по колата но спешно ми трябват гарнитура на изпусквателните колектори и ако ги има и самите колектори.Ако цените са добри ще взема и други работиПри положение че се откажеш от сделката ще съм ти задължен(както и други колеги)ако пуснеш номера на човека който я продаваМерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #19 Отговорено 14 Декември, 2004 Да бе мой няма проблеми вси4ко си е там,махнати са само ламарините,и волана си седи ама не го скивах дали е читав.Скивах лепенка 4е на 108000 са сменили ангренажнияСалона не са го докарали,не съм я оглеждал мн 4е бе6е захвърлена в/у 1 кола и ми бе6е неудобно да разглеждам,сяка6 бяха захвърлили купе от Фиеста Не знаят май кво бижу си имат Утре ве4ер живот и здраве 6те знам дали 6те я купя.М/у другото търся да купя тапети със ма6инките за стъклата за Сивик 5 /2 вратиАй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове