Jump to content
Guest Iltcho

Ei, Aide Lqtoto Nova Nacionalna Sreshta ?!

Recommended Posts

Guest Iltcho

Horica,hayde naistina lqtoto da se vidime nqkude po moreto.Az tukmo shte sum izlqzul ot "zimna letargiq s bubuto" a i shte sum sled remontec:)) Shtot sega ... ne mi se iska ... studeno e, hluzgavo ( ne che me plashi ama vse pak ) a i si e po-gotino po chernomorieto liatoto.Haide daite da obsudim toz vupros. :D Shte se radvam da se zapoznaq s vsi4ki vi :angry: shtoto mnogo ama mnogo me kefite :D samo imam 1 maluk problem ... az ne piq ... ama che si kupq kasa bezalkoholno :D)Chakam predlojeniqta vi :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

По-добре някъде на по-централно място - на планина примерно. Та като се организира нещо за центъра на БГ-то, от всички краища да дойдат :D Иначе ако се уреди нещо за морето (много на изток) или в София (много на запад) - все някой ще рече че му е далече и няма възможност. А като е в центъра - всеки ще требе да пътува :D:angry: Незнам, поне Аз така мисля че ще е по-удачно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

Vajnoto e da se anpravi Nacionalna sreshta .. za mene li4no e bes zna4enie kade shte e .. samo ako moje da e pres lqtoto i to nai dobre kam Avgost mesec .. tova mi e edinstveniq po4iven mesec .. + tova e nai toplo .. + tova 100% shte imam sobstven prevoz togava .. aa za pieneto .. i az neq piq estestveno .. edinstvenite te4nosti koito piq sa .. mleko , nat. sok , energini napitki i voda .. taka4e nesi edinstveniq :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

A tai :D bash prez Avgust shte e marmalada i ako pitate mene bash na planinka s baseinche shte da e :angry: Togava sas sigurnost she sam si zavarshil nikva chast ot tuning-a ma i da ne sam tva ne e tolkova vajno.Extra :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Август според мен е твръде далеч :angry: По-скоро нещо за Май месец или Юни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

az sushto sum za mai,iuni nqkoq subota i nedelq . :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

abe mai mesec sum na bal s gadjeto, imam rojden den i t.n. togava sa mi mnogo semeinite angajimenti daite da e kuk kraq na juni.Inache NP:)Kudeto kajete tam shte e AZ SUM ZA a i juni tukmo shte sum izlqzul ot remont i shte sum kato nov :angry:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

oshti lqtoto e dalekowqrno 4e po-otrano trqbwa da se organizira.Az cqlo lqto sym zaet....se pak na moreto se rabotiNO za sreshta winagi shte namerq wreme!!!Moq glas e za Awgust w centralna BG na planina i na basejn(twa e zadylvitelno)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho
:angry: emko moje da ti doidem na gosti :D) tukmo shte se porazhodq pak iz gotinata Varna:)) az tui lqto bqh tam :D ili ni neshtesh na plaja :D puk shte vidq moje da se organiziram da doida s priqtelkata mi (koqto veche e budeshta supruga:)) :D ako priemash gosti - samo kaji :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

xaaxax dai boje :D:angry: da e kolkoto moje po-skoro che bez jenata i kolata mnikuf me nqma :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

kogato i da e samo dano da stane nacionalna,a ako moje nqkoi da go organezira neshto ot sorta na rokerskite subori sus sponsori i t.n.shte e oshte po got :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

ee nashto ne e 4ak tolkova izvestno .. onova se organizira ot 6 godini i posledniq pat sa bili 3000 rockera i ot 4ujbina sa idvali daje .. aa za nashta sreshta si znaeme samo nie i opredeleno nesme pove4e ot 100 4oveka :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Are naprolet,ne tolkova za drugo,ami liatoto da ima i 2-ra nazionalna!!! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

Аиде пичове идва лятото .. даите да решаваме кога ще е тази среща .. не е добре да го оставяме за последния момент .. за мен лично е бес значение мястото .. времето е важно да не е даждовно поне за мен .. аиде някои да предлага дата да казвате става или не .. ако не ..казваите друга и така докато несе оточни най-удобното време за всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Е аз предложих да е някъде по морето.След седмица-2 само да се махне снега - почвам ремонт и за сега са ми само шкурки, пластофикс-и, шприцове и подложки в главата... :cool: Доста трудно се оказва във Враца да намериш сносен майстор на нормални пари.Повечето искат по 400 лв. а колата ми е само за прешкурване, изправяне на 1 врата (огънато е не повече от 3 см) и боя ... направо ... НЕ КОМЕНТИРАМ ... иначе като се приведа в приличен вид - ДРЪЖ СЕ ЗЕМЬО ХОНДА ТЕ ГАЗИ!!!:P;);) Аз съм за национална среща ама да е поне към края на юни ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...