wwwolfish 0 #1 Публикувано 3 Ноември, 2007 Здравейте,Къде стои ламбда сондата на двигател D16A8- По специално на Ровер 216 Купе-с двигателя на хонда -122 к.с.?Преди или след катализатора? Трябва да махам катализатора,защото е задръстен.Има ли някакви опастности да се обърка нещо ламбдата?Чувал съм,че имало някакви резонаторни гърнета със завихряне за залъгване на тази сонда.Такова ли трябва да търся и кой да ми го постави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #2 Отговорено 3 Ноември, 2007 Не е по темата,но аз да си питам.....................как мога да разбера че ламбда сондата е издала фирата(развалена) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 3 Ноември, 2007 Не е по темата,но аз да си питам.....................как мога да разбера че ламбда сондата е издала фирата(развалена) принципно избива грешка като е скапана , но наистина не е по темата и със сигурност можеше да ползваш търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове