Jump to content
Guest fiona

питане

Recommended Posts

Guest fiona

Здравейте,Дали може някой да ми каже какви наклатки да си взема за моята Хонда Акорд 2,0 и колко пари струва горе долу.Предварително благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Тичкаш при чичо Омбре зима ти ги сменя ти ги и ти излиза най тьнко :(Коя година е акордеона и кви накладки ти трябват задни или преднии откьде си

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

За да не създавам нова тема пак ще питам за накладки :( но за сивик 5г 3 вратка ,предпочитам повечко пари да дам , но за по-голямо качество :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fiona

Акордът е 93 г. и ми трябват предни накладки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobkata

прителпросто си купи някои които да стават на апаратите ти защото и ма един такав момент че хубавите накладки не всички модели са еднакви :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

За да не създавам нова тема пак ще питам за накладки  :(  но за сивик 5г 3 вратка ,предпочитам повечко пари да дам , но за по-голямо качество  :(

аз съм със момо

55лв струваха и съм доволен като изключим това че от време на време. мисля че за около 100лв можеш ад си вземеш ferodo racing

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Пи4 само не си взимай Delphi :o ....мисля някои колеги видяха за какво става дума на срещата в Соф. ...10 х.км. а бяха като нови !!!!! а за какви вибраций става дума ..не е истина ...а си мислех 4е е от дисковете .... та разкарах ги и вси4ко се оправи ..... Успех ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Тва че не се износват не е добре. Аз съм с момо на задните апарати и съм много доволен също.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobkata

НА ВНИМАНИЕТО НА

d15b2

приател бих ти предложил да се обадиш на един приател които се занимава само с ХОНДА

номерат му е 0889234580 Любчо кажи какво ти трябва според дисковете на колата Ти защото според тях може да си избереш и накладки

кажи че Добри ти е дал телефона му

за повече инфо пиши

Чао и успех :o

Редактирано от Dobkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Дайте повече данни за колите си за да ви дам цени на хубави накладки FERODO RACING или на МОМО -ако от тях ми се намират от тези които са на офертни цени ...може да се възползвате !!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Дайте повече данни за колите си за да ви дам цени на хубави накладки FERODO RACING или на МОМО -ако от тях ми се намират от тези които са на офертни цени ...може да се възползвате !!!!!

CRX VT -91год ЕЕ8. Предни но ако споменеш и оферта за задни няма да се разсърдя :o и ако имаш нужда от повече инфо казвай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Сивик 5г 1992 г хечбек 1.5 двигател :rolleyes: Чакам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

CRX 2nd gen '89 D16A9 ED9 (май ED9 беше шасито) давайте хубави накладки и дискове ако има, още по-добре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Мога да ви пратя профила на накладките и размерите им като снимки , но не знам как може това да стане във форума . Имам в момента на Ferodo Racing на офертни цени / 100 лв / два номера накладки - FCP 777 и FCP 776 и двата се монтират на вашите коли. Кажете как да кача инфото с размера на накладките или ми пишете на е-маила - ще ви ги пратя по лесно. : adventurecarbg@abv.bg.Не знам колегата с МОМО накладките от къде ги е взел , но най-вероятно ги е купил от мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

а за накаладки KASHIYAMA,какво ще кажете?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

а за накаладки KASHIYAMA,какво ще кажете?

Не съм много сигурен за името ама имаше едни такива :D(японски де) дето бяха мнооо яки ама не съм 100% сигурен :ph34r::D не им помня името

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

То и аз не съм сигурен как точно се пише ,но ми казаха че са добри.Май наистина са japan :ph34r::D Сега и аз си турся за моята колица ама искам хубави а все няма- D16Y8-1997-1998coupe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

аз горещо съветвам всички да не си купуват накладки Минтекс ! Може би името им би трябвало да е МЕНТЕкс...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колеги имам питане за накладки , но размера им вече.Значи по мой спомени за сивик 5г предни накладки размера беше около 131 ширина и 54 височина , ако е така кажете моля :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO
:ph34r: Сори ама не се здържах.Феродо са сериозна марка ама да напишат подобна глупост:CRX ED 88-92 "1.5l" :D (91,96.110).подобна глупост може да се види само в каталозите на FILTRON или поне аз така си мислех.Всички двигатели на CRX ED9 са 1.6 е има и 1.4 карбуратори ама те са само за Дубай мисля.Моля ако греша поправете ме. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fiona

Благодаря за съветите!Аз съм вече с нови накладки - Remsa, испански и за сега спират :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

аз си взех KASHIYAMA.уж са JAPANДАНО ДА СА ИСТИНСКИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

аз горещо съветвам всички да не си купуват накладки Минтекс ! Може би името им би трябвало да е МЕНТЕкс...

При мене резултата от Минтекс беше посинени, окопани и леко покривени дискове на прелюда. :( Ма грешката си е моя. След шлайф-а се пооправиха малко, ама се оглеждам за новички. Иначе като марка за накладки - сега подмених с "Феродо" и съм доволен. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...