Jump to content
Guest POL-POL

Pbox...........?

Recommended Posts

Guest d15b2

провери във бмв форума, там съм виждал реклами на този сайт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Не си взимай от тия ментаци! Вътре има само 1 резистор и лъже компютъра на колата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest POL-POL

Не си взимай от тия ментаци! Вътре има само 1 резистор и лъже компютъра на колата!

....Браво иначе ми искат 1200 лв. ..... Какво би ми препоръчал в такъв случай.......?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

PARADOX ти качвал ли си се в кола с монтиран P-Box или само така си чувал ?Не вярвам австрийците да продават ментета , Аз лично имам впечатления върху ефекта от тази електроника върху Citroen Xsara 2,0 HDi .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ми не съм се качвал. Не споря за ефекта, но видях един такъв разколачен и вътре имаше само едно резисторче!!! Мерси ама аз не бих сложил подобно нещо. Не ми се обяснява защо, но тва е възможно най-тъпия тунинг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Ок.просто сега нямам време да споря с теб все пак уважавам мнението ти, но това съвсем не означава че съм съгласен с теб.Не си прав но както и да е .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ок.просто сега нямам време да споря с теб все пак уважавам мнението ти, но това съвсем не означава че съм съгласен с теб.Не си прав но както и да е .....

Седнал съм. Казвам ти какво видях в един сайт. Свалиха Пбокс-а и го разтвориха да свалят "процесора" за да го копират. Като отвориха кутииката имаше от тая пяната за оплътнение на дограми от която излизаха 2 или 3 кабела. Почнаха да я разчепкват и накрая стигнаха до един резистор. Хахахаха... Мнооо са яки тия Пбокс. Бих си взел 2 направо. За съжаление не мога да намера линка защото го гледах преди повече от година.П.С. Колата беше Октавия 1,9 ТДИ. Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Със това трябваше да започнеш -аз говоря не за кола със "дюза -помпа" а за двигател commonrail -където всичко се управлява с електроника .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

А ТДИ не е ли с електорника? Конкретно модела беше 110 коня и има чип за него и но човека се е подмамил по PBOX.Ето сега ще ти докажа кви ментаци са тия PBOX:http://www.pbox-motortuning.com/data/pdfs/file_at_19.pdfhttp://www.pbox-motortuning.com/data/pdfs/file_at_226.pdfhttp://www.pbox-motortuning.com/data/pdfs/file_at_223.pdfЕто това са дино графиките на 3 различни автомобила. Нямащи нищо общо по отношение на двигателите. Не ти ли прави впечатление как формата на кривите е странно еднаква и в 3-те случая. Всичките им графики са еднакви на тия пишман тунери.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Седнал съм. Казвам ти какво видях в един сайт. Свалиха Пбокс-а и го разтвориха да свалят "процесора" за да го копират. Като отвориха кутииката имаше от тая пяната за оплътнение на дограми от която излизаха 2 или 3 кабела. Почнаха да я разчепкват и накрая стигнаха до един резистор. Хахахаха... Мнооо са яки тия Пбокс. Бих си взел 2 направо. За съжаление не мога да намера линка защото го гледах преди повече от година.П.С. Колата беше Октавия 1,9 ТДИ.
и аз съм го виждал тоя сайт ама не мога да се сетя как беше Редактирано от d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Хахахаха тия са баси мушенниците.Ама на нас в тоя форум тия глупости не ни трябват я ги оставете за колегите от клуба на "Варбург" :):D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...