Jump to content
GTI-8V

Предизвиквам квото и да е Хонда ......

Recommended Posts

Това минава всякакви граници вече !!! Искам всички, които не смятат да отговарят на GTI 8v по темата - т.е. да си уговарят дата, час и място за гонка( за препоръчване писта ) да спрат да пишат в темата , защото прекалявате с простотията !!!А то колегата GTI 8v - постарай се в тоя форум да не нареждаш Хонда !!! Има си правила и те са за всички , били те с голф, порше или хонда ... ако никой не ти се върже , аз ще дойда да ти начеша крастата ... да можеш после да кажеш че си бил хонда ... П.П. От следващия наакан пост започвам да раздавам отпуски направо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ripper

Аз ще отговоря на момчето след 1-2 седмици :rolleyes: Аз приемам кога си в София :/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Александър Бох :P Така ли се пише...ако има грешка сфинявай :D

Не се казваше така колегата, ами май беше Александър Аршльох от Дармщад :devil::angry::lol:
Аршльох ==> Анус (културен превод на български)Не съм обидил никoй в този форум, така че само си доказваш лошото възпитание и липсва на елементарен интелект, жалко .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колко дава този мега ултра белга4ка на 402м говоря за тоя с турбото

12.900 за сега е времето които дава, би требва да пада под 12.000 след симата така че предлагам по добре сега да си правиме една гонка ;-))

че не вдигаш телефона е ти моя 0885031080

Не дигам този телефон caщото беше на диспечерка на таkcи-фирма и напрекисно има стрелкички, за това казах по смс, не че ми е страх или нещо подобно, но прецених че за тази тема няма си дам личния телефония номер0886-686-686 (само СМС)ако некои е сериозен ще му дам личния телефон естествено

и кат имаш път до софия звъни да го видиме тоя голф ,

В Събота сам в София да прибера точно този Голф към Смолян да почва работа през симата, така че ако имаш време в Събота сам навит естествено, предлагам да се видиме там на Боряна, ок?

също така щом си фен на планинските трасета както се изрази имам и едно кадет-че ГСИ готово е за Плана ние в софето зимата караме там.

Следваща година може да се засичаме некаде по планински, ще видиме същото не съм решил твърдо още, но на снег не карам

ето имаш отговор и на 2те ти предизвикателства Тръпна в очакване да разбера ти некаф клавиатурен рацер ли си или реален такъв поздрави :devil:

Браво, мерси за оферти и 100% ще приемам едната за драг, стига да имаш време в Събота.И да, бих казал че съм доста реален и не се крия зад клавиатура и анонимноста, спокойно ;-)))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, ся нямаше нужда от тия простащини :devil: Кой знае в Германия и вашите фамилии с какво ще ги асоциират! Реномето ни пред Европа продължава да се "подобрява" :angry: Да *ба и българщината, да *ба !

Името не ми се асоциира с нищо, просто колега е променил фамилията ми с обидна дума, толко ... без поветче коментар, но да, супер изличнo си беше това, но не мога да се сарда на хора при които явно родители за пропуснали на елементарните уроци на възпитание, нормално контактуване и подобни по принцип вашни теми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А то колегата GTI 8v - постарай се в тоя форум да не нареждаш Хонда !!! Има си правила и те са за всички , били те с голф, порше или хонда

Бих казал че пиша абсолютно културно в този форум. Не съм обидил никoй и не го сметам да го права. Ако некои приеме нещата прекалено лично бих казал че е от сорта "лична драма".Може и да спра да пиша тук ако е нежелателно естествено, няма нушда от бан или каквото и да е, само казвате и "овейквам" ;-)))))Ако няма желаещи, няма проблем, така и инатче ще почва симата и няма да карам ице-спеедвай, хахаха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще отговоря на момчето след 1-2 седмици :devil: Аз приемам кога си в София :angry:

Супер, не съм сигурно че точно тогава колата ще е пак в движение че от следваща седмица ще му слошиме друга скоростна кутия, но да, ще се видиме де, супер, имам чуства че твойто ще върви много добре така че ще има интрига, екстра ;-))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тая тема направо я затворете! понякога простотията няма граници!най-малкото,човек като прочете 4 страници с 90% глупости в тях може да си направи доста изводи за форума както и за хората в него,така че стига вече с тия небивалици.Човека си е пуснал темата-който може да му отговори по ТОВА ЗА КОЕТО ПИТА да го направи.Всичко останало смятам че е излишно :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

туи време от 12.9 е непосилно за мен отказвам се от 402м :):P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз мога да те пробвам бе пич няма да говоря много :dunno::angry::bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...