RENZO 0 #1 Публикувано 31 Октомври, 2007 Попаднах на това => http://nabliudenie.com/showitem.php?id=2665Интересува ме някои ползва ли подобно нещо и какви са му впечатленията ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETRAKOV 0 #2 Отговорено 31 Октомври, 2007 колега убава рабата е ама мн скъпа такива камери има по магазините за електроника за 15-20.30.40....лв работят на 12в и имат доста добри параметри и могат да се комбинират с всякакви авто тв а твта има за по 60-90-150 лв сома да знаеш къде да дириш ако те интересува нещо питай работя в охранителна фирма и монтирам камери там а и се занимевам с електроника с удоволствие ще помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #3 Отговорено 31 Октомври, 2007 (Редактирано) Това и на мен ми беше минало през глава като идея, но трябва да измисла първо как да си закрепа лаптопа в колата, че неми се прават циганий да режа таблото и т.н. Я разкажи малко за тези тв-та. Предполагам могат да се ползват като монитор (за лаптопа) и от каде мога да се сдобия с такъв? Щото най евтин тв гледах в метро около 160 лв ако не се лъжа. Единия беше елит другия хюндай (май) 7инча бяха и двата. Редактирано 31 Октомври, 2007 от Явор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #4 Отговорено 31 Октомври, 2007 на посоченият линк никъде не видях техническите параметри на джаджата което ме води на мисълта че е ментарско изпълнение. Особено температурният диапазон на камерата. На ниой не му се излиза от колата да провери що не бачка устройството като е -10 градуса, стъклата са заледени и нищо не се вижда на огледалата. При това положение решението което колегата PETRAKOV предлага ми изглежда по разумно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RENZO #5 Отговорено 1 Ноември, 2007 Вчера се обадих да проверя и се оказа че в цената се включва и цветен монитор, камерата е цветна и има режим и за нощно виждане. Утре ще отскоча да я видя, че май нещо се запалих.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #6 Отговорено 1 Ноември, 2007 Безжичната технология вдига неоправдано цената.Не е проблем да си пуснеш 3 метра кабел, а ссъс спестените пари да си купиш огледало за обратно виждане с вграден течнокристален дисплей и си решаваш всички проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #7 Отговорено 1 Ноември, 2007 аз имам на акорда цветна камера за заден ход, която ми вади образа на дисплея на мултимедията, който е 7"Но все-пак не очаквай, че образа ще е такъв като от снимката ва рекламата - ясен е общо-взето, помага, но ъгъла на виждане не е достатъчен според мене за цялата задница. Нощно време също има известна видимост. Купил съм я към 40 евро само камерата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове