Guest icho #1 Публикувано 7 Декември, 2004 Какжо ще кажете за гуми:Тойо или Марангони?По принцип тарся мека гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #2 Отговорено 7 Декември, 2004 TOYO TOYO TOYO TOYO TOYO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 7 Декември, 2004 и аз съм за TOYO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #4 Отговорено 8 Декември, 2004 а я кажете по тоя повод нещо повече за toyoказаха ми че биил по-евтин вариант на Yokohama. и ако можете да дадете някоя цена ориентировъчна за 195/50/14 или нещо от тоя роди ако можете да кажете къде във софия и варна ги продават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #5 Отговорено 8 Декември, 2004 (Редактирано) TOYOСофия - гуми-център "Радиал" (на "ген. Данаил Николаев" - под моста "Чавдар") - всесезонни, за които чух добри отзиви от познати - 109лвзимни - около 138 лвЗимни не съм карал, но летните са супер! Редактирано 8 Декември, 2004 от Rebel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #6 Отговорено 8 Декември, 2004 Добре де,дали да заложа на тойо или да дам доста повечко парички и да си взема Мишелин?Тойо меки ли са?(летните) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #7 Отговорено 8 Декември, 2004 Ако става дума за зимна гума-Нокиан,Вредещайнер,Гиславед и Фулда са все много добри зимни гуми на прилични цени.Мишелин не ти трябва,истинските им гуми са само във високия клас на тях,и за нормалния клас гуми си е обикновенна гума на висока цена."Малоя" и "Дебица" не са лоши като алтернативен вариянт за по ниска цена."Марангони" са много добър италянски регенерат.Но са регенерат все пак де,тежки са и не осигуряват сцеплението на чисто новата гума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ДобриÑ� #8 Отговорено 8 Декември, 2004 Напълно съм съгласен с Хронос. По-скъпи - Нокиан, Вредещайн и Гуд Йър бих добавил. За по-евтини - Дебика. Карам вече четвърта зима с Дебика и съм доволен определено. Но това ще е последна - усеща се, че почват да се удървят, но за града е добре. Един съвет, ако приемете - слагайте по-тесни гуми за зимата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #9 Отговорено 9 Декември, 2004 ТОИО са супер но за летни гуми .За зимни по-евтини дебика по-скъпи ведерщеин или клебер. И аз смятам че зимата трябва да се кара с по-тесни гуми. Ами вижте в рали Швеция с какви гумета карат по снега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #10 Отговорено 9 Декември, 2004 Аз карам с Мишелин-Алпин (зимни) и съм много доволен. По-безшумни са от летните ми на асфалта, а те са Goodyear и колата е много устойчива с Мишелина. Но още преди да отворите темата си бях решил да пробвам Toyo, чух много хубави отзиви за тях. Може би следващата лятна гума ми е това, защото си личи, че Goodyear-a не му остава още повече от 1 сезон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #11 Отговорено 9 Декември, 2004 Хора аз се интересувам от по добрия избор за летни гуми 16''??????????????????????????????????????????????????????Моля дайте помощ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/ #12 Отговорено 9 Декември, 2004 аве батка ко са 4уди6 ве даи по 200 кинта на гума и си купи наи яката гума yokohama Y каналите и 6те види6 ко е тва адска гума и за racing е невероятна 6тот е адски лека и некви супер нови силикони и кау4уци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове