Jump to content
ektelion

Покупка на Хонда :-)

Recommended Posts

Здравейте, Допускам че такива въпроси са ви омръзнали, но аз като начинаещ съм длъжен да ви попитам за съвет :-)....Един приятел си продава хондата - сивик, 91 година. Запазена е колата поне по моето скромно мнение има сменен съединител, накладки на спирачките. Отвън изглежда доста добре. Това което ме притеснява и ви моля за мнение е двигателя. Той е на 230 000 км и въпроса ми е доколко може да се разчита на него без да му правя основен ремонт. Чувал съм че до 300 000 км средно нямат грижи хората ако колата е поддържана както трябва, но аз съм си некомпетентен в тази област. Може също да си кажете мнението като цени ако имате наблюдения...Поздрави,Георги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ektelion

Помогнете малко, какво ви се свиди сега :-(...Ако не е написна темата къдет трябва - кажете да я преместя...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам че нямам нито един отговор - толкова зле ли е поставен въпроса, или просто хората ги мързи да пишат? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RIP

Не мога да повярвам че нямам нито един отговор - толкова зле ли е поставен въпроса, или просто хората ги мързи да пишат? :rolleyes:

Или просто в момента не ровят форума , а не сме толкова много като в тунинга или бмв :PАз обаче не съм компетентен да ти помогна , сори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sharki

Здравейте,Допускам че такива въпроси са ви омръзнали, но аз като начинаещ съм длъжен да ви попитам за съвет :-)....Един приятел си продава хондата - сивик, 91 година. Запазена е колата поне по моето скромно мнение има сменен съединител, накладки на спирачките. Отвън изглежда доста добре. Това което ме притеснява и ви моля за мнение е двигателя. Той е на 230 000 км и въпроса ми е доколко може да се разчита на него без да му правя основен ремонт. Чувал съм че до 300 000 км средно нямат грижи хората ако колата е поддържана както трябва, но аз съм си некомпетентен в тази област. Може също да си кажете мнението като цени ако имате наблюдения...Поздрави,Георги

Баце, не съм карал точно такава, но моето мнение е следното:Каквато и кола да е, когато си я бичил толкова километри, вероятно много от тях по българските пътища, няма как да не й се отрази. Вярно е, има колеги, които много си тачат колите и се отнасят към тях много сериозно. Но все пак, всяка кола си има някакъв живот. Още повече много от колегите купуват хонди с ясното намерение да ги напъват до прекъсвач. Ако колата е такава, кой ще ти гарантира, че е добра и ще ти служи вярно? За никоя кола, освен новата, няма гаранция. Но за мен, колкото по-нова кола, толкова по-добре. Дори да е юркана при същите условия, поне материалите по нея не са остаряли толкова. Иначе всеки си преценява възможностите и търси златната среда.Не видях откъде си, но... просто хвани продавача, метнете се на хонделката, отидете до съответния сервиз.. (потърси във форума. в големите градове има добри майстори, препоръчвани във форума) и там ще разбереш струва ли си. Останалото е бошлаф..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

здравейте колеги = ето и моето мнение - и да отиде на сервиз при майстор и т.н. той няма да влезе вътре и да замери всичко.според мен е въпрос на късмет - двигателите на хонда са наистина пословични - но 230000км са нищо.направете сметка за деу тико как изкараха по милион и половина км а да не са по хубави мотори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...