Jump to content
Guest ma4o

свещи ?

Recommended Posts

Guest ma4o

двигател 1.5 94г. какви свещи да сложа????марка???топлинно число и тнт...??? :spoko:кое ще е най-доброто за колата???

Редактирано от ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Значи наистина най-добро ще е това, което и аз съм сложил колега. Аз съм със може би същия двигател, самодето съм със седан. Сложих марка SplitFire, водят се Triple Platinium (платинени) с раздвоен електрод, за този двигател по каталог са извадени. Оригинални и им дават 100 000 мили ГАРАНЦИЯ. Най-невероятното е, че от както ги сложих усещам разлика. Редовно си сменям свещите и уж все зимам хубави и NGK, ама от както съм с тия, никога до сега не ми е работил толко добре двигателя, колата пали супер лесно и има супер добро изгаряне. Подходящи за коли с тунинг, както и обикновенни. На загрял двигател дават много по-добра искра и предотвратяват детонации, както и са с по-ниско съпротивление от обикновенни. Само цената е малко солена 150 кинта, но си заслужава, повярвай! :spoko: Наистина са добри!Аз ги купих от MaxDrive при Поли, някой може да ти каже и друго място, но там знам, че са оригинални. Един приятел ми ги препоръча, имал е Civic като нмоя със същия мотор, но хечбек с 3 врати и си е сложил, карал е 70 000 км с тях, продал е колата и са я кара негов авер, още е с тях и е останал много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Ако мотора е D15B7 свещите са както следва:Denso - KJ16CR-L17 (рзастояние 1.1 мм)Autolite - APP5224 (рзастояние 1.0 мм)BERU - UXF79BOSH - FR7LCX (рзастояние 1.1 мм)Champion RC7YCC4 (рзастояние 1.1 мм)NGK - ZFR6F-11 (рзастояние 1.1 мм)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...