Guest ma4o #1 Публикувано 7 Декември, 2004 (Редактирано) двигател 1.5 94г. какви свещи да сложа????марка???топлинно число и тнт...??? кое ще е най-доброто за колата??? Редактирано 7 Декември, 2004 от ma4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #2 Отговорено 7 Декември, 2004 Значи наистина най-добро ще е това, което и аз съм сложил колега. Аз съм със може би същия двигател, самодето съм със седан. Сложих марка SplitFire, водят се Triple Platinium (платинени) с раздвоен електрод, за този двигател по каталог са извадени. Оригинални и им дават 100 000 мили ГАРАНЦИЯ. Най-невероятното е, че от както ги сложих усещам разлика. Редовно си сменям свещите и уж все зимам хубави и NGK, ама от както съм с тия, никога до сега не ми е работил толко добре двигателя, колата пали супер лесно и има супер добро изгаряне. Подходящи за коли с тунинг, както и обикновенни. На загрял двигател дават много по-добра искра и предотвратяват детонации, както и са с по-ниско съпротивление от обикновенни. Само цената е малко солена 150 кинта, но си заслужава, повярвай! Наистина са добри!Аз ги купих от MaxDrive при Поли, някой може да ти каже и друго място, но там знам, че са оригинални. Един приятел ми ги препоръча, имал е Civic като нмоя със същия мотор, но хечбек с 3 врати и си е сложил, карал е 70 000 км с тях, продал е колата и са я кара негов авер, още е с тях и е останал много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RENZO #3 Отговорено 8 Декември, 2004 Ако мотора е D15B7 свещите са както следва:Denso - KJ16CR-L17 (рзастояние 1.1 мм)Autolite - APP5224 (рзастояние 1.0 мм)BERU - UXF79BOSH - FR7LCX (рзастояние 1.1 мм)Champion RC7YCC4 (рзастояние 1.1 мм)NGK - ZFR6F-11 (рзастояние 1.1 мм) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #4 Отговорено 8 Декември, 2004 мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове