Jump to content
-=Гиби=-

Коя генерация

Сивик  

80 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Добре явно не съм уцелил идеята за Анкета :plane: за това реших че понеже мен много ме интересува Сивика, ще е по-интересна Анкета, в която хората казват кой е техния модел сивик. П.П. тук е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе пич, незнам точно каква ти е идеята, ама да си се регистрирал вчера и до днеска да имаш 40 мнения ... :plane: деа знам и все някви СПАМ-ове ... , да не говорим че си напускал сумати теми ... :) Вземи почети и порови повече, за това е търсачката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic1.6

Абе пич, незнам точно каква ти е идеята, ама да си се регистрирал вчера и до днеска да имаш 40 мнения ... :plane: деа знам и все някви СПАМ-ове ... , да не говорим че си напускал сумати теми ... :) Вземи почети и порови повече, за това е търсачката!

Мненията са ми в теми които ме интересуват. Имам няколко топика, коуто съм пуснал , а тук е " :) " . Освен това като имам 40 мнения ти трябва да знаеш 4е и без това съм прекарал страшно много време по форума.Така че тука не искам мнения просто вот интересува ме . Редактирано от Civic1.6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво бе юнак, от оня ден си във форума и 45мнения :) Аре поне си оправи заглавието като хората- Сивици ли? Акорди ли? А пък по принцип то хората си пишат под Аватарите какво карат. Аре ето то от мен- Сивик 6-та, CR-V - 2-ра, и Акорд 7-ма къде сега да ги напиша а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 първа генерация тва не го вярвам !!! ако е така много се радвам щото те са с колекционерска стойност :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Има тема "Кой какво кара + снимка"Има инфо на всеки под аватара каква кола караАйде найгра се и с тая тема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...