-=Гиби=- 2 #1 Публикувано 28 Октомври, 2007 (Редактирано) Аз се чуда дали да взимам чип туннг на моята кола. Сивик 1.6 90г 110кс. От страницата разбрах от http://digitaltuning.bg/products.php че разликата не е страшно голяма ама цената е 622лв Какво да правя Редактирано 28 Октомври, 2007 от Civic1.6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #2 Отговорено 28 Октомври, 2007 Абе,колега прочети малко по форума какво пише!Сигурно е имало и преди теб хора,дето са питали същите работи Използвай търсачката и чети......Извинявай за тона.ПП също ти препоръчвам да се ориентираш малко къде какво се пише и какви теми се пускат.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #3 Отговорено 28 Октомври, 2007 (Редактирано) колега ползвай търсачката да намериш такива темички за чип, но мен ако питаш прочети малко и за смяна на всмукателни/изпускателни колектори + сп. филтър, генерация.. такива работи. аз (не че много знам ама доколкото съм чел) смятам към това да се ориентирам първо - вс. колектори + сп. филтър. ето една примерна темаclickвече разликата е там че ти говориш за друг двг, но мисля че нещата стоят по същия начинп.п. и аз отначало се нищо не намирах с търсачката и пусках теми, ама свикнах чудех се кое ли е по-добре да направя кво ли да пипам по колата пък сега само ми дай кинти пък ще ги оползотворим успех ! Редактирано 28 Октомври, 2007 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 28 Октомври, 2007 Аз се чуда дали да взимам чип туннг на моята кола. Сивик 1.6 90г 110кс. От страницата разбрах от http://digitaltuning.bg/products.php че разликата не е страшно голяма ама цената е 622лв Какво да правя1. Наистина вземи и почети малко из форума и ще останеш изумен :P2. по това дето прочетох съдя, че тия който си публикувал нямат чип за твоята кола( 10с до 100км/ч не е време даже за 4ген с д15б2 а ти си съз д16з2 или а6 и времето ти трябва да е повече към 8.5-8.5) а за по-новите едновалови не-витеци и ефекта на един такъв чип върху твоя двигател ще е леко съмнителен в случай, че не се преправи на дино за конкретния случай , което пак ни връща на мисълта 1)3. дано да не греша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #5 Отговорено 28 Октомври, 2007 Боже ,боже защо не съм Модератор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 28 Октомври, 2007 Боже ,боже защо не съм Модератор Щото си нервак и фанатик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #7 Отговорено 28 Октомври, 2007 Боже ,боже защо не съм Модератор Щото си нервак и фанатик щях да трия теми с ГОЛЯМАТА ГУМА чак пък нервак просто събирам ,събирам и накрая бум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Totti 0 #8 Отговорено 28 Октомври, 2007 Аз се чуда дали да взимам чип туннг на моята кола. Сивик 1.6 90г 110кс. От страницата разбрах от http://digitaltuning.bg/products.php че разликата не е страшно голяма ама цената е 622лв Какво да правяпи4 и аз бях ентусиаст и мераклиа но след дьлги размисли и сметки стигнах до извода АКО ИСКА6 КОЛА 200 КОНЯ КУПИ СИ КОЛА 200 КОНЯ.не си заслужава средства и време за преправки по сток двигателите до 125 коня.по добре продаи твоита добави парите kоито си и приготвил за суап и си купи VTI.от там нататьк става интересно .но това сие мое мнение . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове