-=Гиби=- 2 #1 Публикувано 27 Октомври, 2007 Искам да ви питам имате ли някаква представа за отно6ението на фирмата към производство на части за по-старите модели, като 4 генерация (като тази в аватара ми). Интересувам се да разбера за резервините части като калници врати и тн. Дали ще ми бъдат проблем за намиране зашото се пак моделчето ми е старо но пък много си го обичам и не6та да го пордавам. Та моят проблем е само този. Дали ше ми е лесна поддръжката. Мерси пичове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #2 Отговорено 27 Октомври, 2007 (Редактирано) Аз обикалях арабите за част от нещата, друга част можеш да поръчаш с любезното съдействие на някои колеги от форума. Е разбира се можеш и от Бултрако да си купиш, но доколкото чувам ако пазаруваш оттам скоро Сивикчето ти ще стане на цената на S2000 :angry:P.S: За малко да забравя най-важното: можеш да използваш "купува/продава" във форума Редактирано 27 Октомври, 2007 от eDaniel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове