-=Гиби=- 2 #1 Публикувано 27 Октомври, 2007 Здравейте аз съм нов в този форум и с радост се присъединих защото съм голям Хонда фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 27 Октомври, 2007 WELLCOM TO THE JUNGLE (CLUB) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #3 Отговорено 27 Октомври, 2007 Първите два поздрава от Ямбол.Добре дошал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #4 Отговорено 27 Октомври, 2007 (Редактирано) Добре дошъл от мен Първи поздрав от гоуемото село - София Редактирано 27 Октомври, 2007 от eDaniel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #5 Отговорено 27 Октомври, 2007 Щом е така - Честито колега! Много безаварийни км и щастливи мигове! ПП Първи поздрав от морето :angry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sodead #6 Отговорено 28 Октомври, 2007 Bienvenu колега! И аз съм нюби във форума! Честита да ти е вързоходката и да не се чупи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 28 Октомври, 2007 Добре дошъл!Поздрави и от града на тепетата Търсачката във всеки раздел се намира долу в ляво Успех с модването на колата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #8 Отговорено 28 Октомври, 2007 още един при фанатиците добре дошъл , колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #9 Отговорено 28 Октомври, 2007 Добре дошъл!И знай! Хонда води до пристрастяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest wolf #10 Отговорено 28 Октомври, 2007 добре дошъл и от в клуба то и аз сам новак де както каза колегата води до престрастяванепарви поздрав от Велико Търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #11 Отговорено 28 Октомври, 2007 Здрасти и добре дошъл Това е марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове