Guest MIYAMOTO #1 Публикувано 6 Декември, 2004 Честит имен ден на всички празнуващи.Да им е живо и здраво името.И лични поздрави за DjSprite.Да си жив и здрав колега и все така яки Хонди да караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #2 Отговорено 6 Декември, 2004 Честито и от мен на всички които празнуват да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #3 Отговорено 6 Декември, 2004 Ами нас банкерите, де ни забравихте бе?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #4 Отговорено 6 Декември, 2004 И лични поздрави за DjSprite.Да си жив и здрав колега и все така яки Хонди да караш Днес на не е св. Sprite day... ? Честито на вси4ки... на банкерите също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 6 Декември, 2004 Не бе казва се Николай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 6 Декември, 2004 е честито и от мен на всички празнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #7 Отговорено 6 Декември, 2004 Наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #8 Отговорено 7 Декември, 2004 Майкооооо,как ми е главата днес...но благодаря за пожеланията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #9 Отговорено 7 Декември, 2004 Честит ви малко на патерица... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #10 Отговорено 7 Декември, 2004 Мерси и от мен ама днес верно е кофти положението с главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове