Guest xeku #1 Публикувано 5 Декември, 2004 Колеги, наистина ли дизеловите двигатели, 2.0TD, които се ползват в Акордите са толкова лоши, колкото се твърди от почти всички хондаджии? Знам, че не са разработка на Хонда, а на Ровър, ама само в това ли е причината да са толкова хулени? Мисля, че в клуба има няколко души с такива двигатели, моля за техните преки впечатления. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #2 Отговорено 6 Декември, 2004 Аз имам такова животно от 3 мес.За сега съм доволен от колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 6 Декември, 2004 Аве не са толкова зле колкото ги плюят всички.То от кола до кола разлика голяма ама мнооо им се прецакват помите на съединителя и честно казано си имат и проблеми със скоростните кутии.Иначе двигателите им не са зле но мизерийки странични дребни си имат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #4 Отговорено 6 Декември, 2004 Аве не са толкова зле колкото ги плюят всички.То от кола до кола разлика голяма ама мнооо им се прецакват помите на съединителя и честно казано си имат и проблеми със скоростните кутии.Иначе двигателите им не са зле но мизерийки странични дребни си имат. Е мойта имаше съединител като се вози.Ама още си търся оригинална гумичка или по тънка помпа от 270 лв.А скоростите им си вият на всички,даже и си ги трошат някой,ако са с масло от сервиза на Юри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 6 Декември, 2004 Ама още си търся оригинална гумичка или по тънка помпа от 270 лв. Предната седмица правихме една такава с ремонтен комплект.Ама днес пак беше в сервиза за обевъздошаване на съединителя и честни казано май нищо не се получи така че потърси си цяла помпа най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #6 Отговорено 6 Декември, 2004 помпата е "Локхиид" обаче освен Дару Кар никой не я е внасял до сега,иначе я има налична но е голяма сопа.В момента карам с гумичка от задно спирачно цилиндърче на някакав Фолксбург и за 2-ри път я смених преди месец.Цилиндърчето е идеално без ръжди и язви.Ако разбереш тоя от къде си е купил ремонтния комплект кажи ми.Много тарикатски се обезвъздушава.Махаш цицката и си слагаш пръста като клапан.с 3-4 помения и става педала о.к. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xeku #7 Отговорено 6 Декември, 2004 ...мнооо им се прецакват помите на съединителя и честно казано си имат и проблеми със скоростните кутии. Стига бе, какво значи това кофти помпи и виещи скорости. Много съм се загледал по разни Акорди 5-то или 6-то поколение, мислех, че са много стабилни, а сега какви работи чувам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #8 Отговорено 7 Декември, 2004 ...мнооо им се прецакват помите на съединителя и честно казано си имат и проблеми със скоростните кутии.Стига бе, какво значи това кофти помпи и виещи скорости. Много съм се загледал по разни Акорди 5-то или 6-то поколение, мислех, че са много стабилни, а сега какви работи чувам... Ми нали на хондите им се слага моторно малсо в скоростите. Да ама тия нали са с роувърови мотори и скорости и съответно са с диференциално, а някои им слагат моторно и става весело... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #9 Отговорено 7 Декември, 2004 помпата е "Локхиид" обаче освен Дару Кар никой не я е внасял до сега,иначе я има налична но е голяма сопа.В момента карам с гумичка от задно спирачно цилиндърче на някакав Фолксбург и за 2-ри път я смених преди месец.Цилиндърчето е идеално без ръжди и язви.Ако разбереш тоя от къде си е купил ремонтния комплект кажи ми.Много тарикатски се обезвъздушава.Махаш цицката и си слагаш пръста като клапан.с 3-4 помения и става педала о.к. Ще го питам ако дойде скоро но доколкото разбрах от София са му го пратили а иначе във Варна помпата също я няма.Брат ми изнамери от някаде и ще поръчва ама на кви пари незнам утре ще мога да ти дам по точна информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове