Jump to content
Guest Accord

Honda Accord 235 Horsepower 3.0-liter 24v

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

Е - нищо осбено не е :D:D По-новия модел Акорд КУПЕ (7-ата генерация) е с 3.0 V6 VTEC мотор с 240 коня и 6 степенна механична трансмисия !!! Серийно :D:angry:http://www.hondacars.com/models/model_over...me=Accord+CoupeУви, засега САМО за Северна Америка се предлага, за разлика от по-стария модел Акорд КУПЕ (този от линка който ти даде) - той се предлагаше и за ЕВРОПА. Даже в София Аз лично съм виждал ДВА такива :D По принцип, този по-стария модел се предлагаше за ЕВРОПА С ДВА МОТОРА:2.0 SOHC VTEC 147ho3.0 V6 SOHC VTEC 200hp. Този от линка е с по-якия мотор, но е пипано малко, затова го дават 235 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

Karal sam takava Honda USA 2 meseca sled kato ia pusnaha v prodazbi 3.0l 204 hp, kupe full extri....izkefi me max...daze poveche ot C230 kupe...moze bi samo Lexus-a me izkefi poveche no shtoto vatre se gubish ot extri...inache te zalepva mnogo dobre kat ia nastapish mngo dobre ponasia stranichni uskorenia i vaobshte kola No1 mnogo mi se iskashe da probvam i Mazda6 no oshte ne ia biah pusnali v prodazbi tam minalata godina t.e 2002 kraia December beshe tova

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Abe ti se kachi na Mazda RX-7 pak togava ke vidish! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...