Jump to content
JimBeam

Странно клопане отпред?!

Recommended Posts

Абе от 1 седмица взе да се чува едно клопане про по рязко тругване и при по рязка смяна от първа на втора... имам чувството че при завит волан е още по силно и без газ пак се чува?! Някой да каже към какво да се насоча?!Civic 92 90hp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STD

Абе от 1 седмица взе да се чува едно клопане про по рязко тругване и при по рязка смяна от първа на втора... имам чувството че при завит волан е още по силно и без газ пак се чува?! Някой да каже към какво да се насоча?!Civic 92 90hp

Накрайници на кормилните рейки ?При мен се разхлопа доста дясната страна и се оказа че са износени .Поздрави..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и моите са за смяна, но не ми хлопчат ... а са в трагично състояние ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

здрасти колега-провери за някой тампон на мотора или на кутията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

рейка и мойта тропа най вече с летните гуми и големите джати , със зимните почти не се чува

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забравих да спомена че когато е валяло или е мокро почти нищо не се чува ... което ме води на мисълта болт или тампон някой?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

на тия симптоми отговарят 3741 проблема и никой от тях не може да се диагностицира онлайн :) П.П. и ако в сервиза нямат ясна представа какво е - НЕ им давай да ремонтират нищо !!!

:cool: само една добавка когато или ... ако ти решат проблема, напиши в темата какъв е бил, и какви са били точните симптоми, за да може темата ти да помогне на някой колега който в далечно бъдеще може да има същия проблемуспех :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy
на тия симптоми отговарят 3741 проблема и никой от тях не може да се диагностицира онлайн
Не е честно колега. С това си изказване уби поне 20 поста :P Сори за офа, ама ме радват някои колеги дето правят забележки за неподходящи или неумесни изказвания ( изписвания :P )или теми. Форума ще е такъв, какъвто си го направите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пределно ми е ясно че не може да се установи със сигурност какъв е проблема,въпроса беше в това да се насоча на някаде неискам да плащам измишлиотини...... извинявам се ако съм ви отнел от ценното време все пак....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy
неискам да плащам измишлиотини......
Ами не плащай :P Ако си склонен да си хвърляш парите на вятъра, ние как да ти помогнем?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...