Jump to content
Guest tinki

Обяви продава

Recommended Posts

Guest tinki

Сега да не ме разберете неправилно .............но доста често гледам обяви на превъзбудени "търговци" дет продават неща на нереални цени..................според правилата на форума цени не се обсъждат.................но дали форума не за да помогне на неинформираните потребителиЗнам че темата е деликатна но ако има някои предложения как да се избегнат ценовите спекули да сподели тук

Редактирано от tinki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

всеки сам си определя цените ;) на кой как му е изгодно.не може да се сърдите,че продавача те е питал кво даваш ;) защото предлагаш цена която ти е изгодна и ако се навие купуваш ако ли не, не не купуваш.или пък за продавача той сам си определя цената.никой не може да каже примерно аз за колко да си дам колата.аз съм си преценил какво съм вложил в нея и какво да и търся.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да да ама не зажиси от коя страна си КУПУВАШ или ПРОДАЖАШ ПРОДАВАЧА винаги взема по малко от колкото му се искаКУПОВАЧА винаги дава повече от колкото му се дават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Desislav

Преди месеци за малко да отида със 100 лв. от тия ЛС .. късмета беше на моя страна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.................

Ако ти е реална оценката съм съгласен........но ако обявата е написана е така като на горубляне ни кубици верни ни конски сили нито год на производство+висока цена :cool: Не се съмнявам в реалната преценка на истинския фен :) ..............за пример BOSS`HOGG как няма една нереална обява :cool: А и тук не визирам само колите а и части и аксесоари..........но както и да е явно ще я караме ако мине мине

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...