Guest Lubo #1 Публикувано 4 Декември, 2004 Ако някой знае от къде мога да си намеря странично стъкло за шофьорската врата и за колко пари??!! Ще съм благодарен да ми каже! Тази вечер го разбиха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #2 Отговорено 4 Декември, 2004 Ако някой знае от къде мога да си намеря странично стъкло за шофьорската врата и за колко пари??!! Ще съм благодарен да ми каже! Тази вечер го разбиха! Модела е D13b2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 5 Декември, 2004 За Сивик ли става въпрос???Най-верпятно е за Сивик ама кой модел 4 или 5 поколение???И пиши от каде си??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #4 Отговорено 5 Декември, 2004 да за сиеик става вапрос,4-та генерация е.от софия сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 5 Декември, 2004 Еееее ама съм от Варна тук можех да ти помогна.В София не може да няма из моргите а пък и чисто ново не е скъпо около 85 лева струва.В КАСТО 2000 няма начин да няма аз там открих двигател за CXR преди около 4 години а никаде другаде не успях.Тая морга се знае от всеки в София предполагам.Аз лично съм зле с ориентацията в София сещам се че се отбивах от околовръсното ама само толкова няакой от София ще ти помогне 100 %. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #6 Отговорено 5 Декември, 2004 Като тръгнеш по "Цариградско шосе" , в посока Пловдив, след поделението "Врана" завиваш в дясно. Иам има няколко морги, първата от които е "Анкол". Провери там. Но не пропускаи най-последната, която е точно преди околовръстното и е от лявата страна. Там има най-голяма вероятност да намериш. Успех пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове