Jump to content
Guest Lubo

Pomosht

Recommended Posts

Guest Lubo

Ако някой знае от къде мога да си намеря странично стъкло за шофьорската врата и за колко пари??!! Ще съм благодарен да ми каже! Тази вечер го разбиха!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

Ако някой знае от къде мога да си намеря странично стъкло за шофьорската врата и за колко пари??!! Ще съм благодарен да ми каже! Тази вечер го разбиха!

Модела е D13b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

За Сивик ли става въпрос???Най-верпятно е за Сивик ама кой модел 4 или 5 поколение???И пиши от каде си???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

да за сиеик става вапрос,4-та генерация е.от софия сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Еееее ама съм от Варна тук можех да ти помогна.В София не може да няма из моргите а пък и чисто ново не е скъпо около 85 лева струва.В КАСТО 2000 няма начин да няма аз там открих двигател за CXR преди около 4 години а никаде другаде не успях.Тая морга се знае от всеки в София предполагам.Аз лично съм зле с ориентацията в София сещам се че се отбивах от околовръсното ама само толкова няакой от София ще ти помогне 100 %.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Като тръгнеш по "Цариградско шосе" , в посока Пловдив, след поделението "Врана" завиваш в дясно. Иам има няколко морги, първата от които е "Анкол". Провери там. Но не пропускаи най-последната, която е точно преди околовръстното и е от лявата страна. Там има най-голяма вероятност да намериш. Успех пич :spoko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...