sodead 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2007 Здравейте колеги и колежки!От около седмица и аз станах ондаджия Машинката е Aerodeck 99` 1,4is. За сега съм много доволен (преди карах Опел и Нисан) и освен някои дребни забележки, колата е като нова. Чакам да се пооправи времето, за да я щракна и да сложа снимки. Да знаете, че съм много любопитен и ще питам за много неща и се надявам специалистите във форума да са търпеливи. Доколкото виждам няма много такива английски комбита във форума, както и по улиците на София, но предполагам, че избора на относително рядка кола няма да рефлектира върху сервизирането и ремонтите по нататък (не дал Господ). За момента имам само няколко въпросчета:- колата звучи малко странно и е сравнително шуна, сякаш нещо отдолу резонира като паразитен шум - не мога да го опиша точно, но според вас нормално ли е?- трудно/скъпо ли е да си сменя диодите на километража и оборотомера .. примерно в червен цвят?За сега е това. Поздрави на всички!п.п. Занимавам се с внос и монтиране на вакуумно-тръбни слънчеви колектори за топла вода. Ако някой се интересува, моля питайте мна л.с.. Няма да казвам друго, тъй като не искам да правя реклама тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 22 Октомври, 2007 (Редактирано) Здрасти колега. Добре дошъл в клуба. Много добър избор си направил. Относно потдръжката няма да имаш проблеми. Лампичките се сменят много лесно, и е почти без пари. Колегата Stanley си направи разноцветно осветление, което трябва да призная е доста ефектно. Можеш да видиш повече тук: Цък Относно паразитния звук незнам какво да ти кажа. Нещо като звънтене ли е. Редактирано 22 Октомври, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sodead 0 #3 Отговорено 22 Октомври, 2007 Здрасти, мерси за отговорите. Да, нещо като звънтене е. Да не би да е нормално за тоя модел? Така и не разбрах как се сваля таблото за да се сменят диодите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #4 Отговорено 22 Октомври, 2007 Отиди до "Ем Комплект" на околовръстното и ще ти оправят проблема.Днес лекувах един музикален аспух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #5 Отговорено 22 Октомври, 2007 Относно звънтенето-около катализатора има топлинни ламарини,от тях е Отиди при най-близкия ауспухджия за да ги позатегне.И 4естито,добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #6 Отговорено 25 Октомври, 2007 (Редактирано) Добре дошъл в отбора на ХОНДА Поздравявам те с добрия избор и мога да ти пожелая много щастливи моменти с новата кола, която аз вече имах удоволствието да видя на живо . Честито! Редактирано 25 Октомври, 2007 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове