batogan 0 #1 Публикувано 22 Октомври, 2007 търся 16 цолови железни джанти за акорд-2004г.Насочете ме към доставчик,който е готов да ги достави до Русе!Иде яка зима,трябва да се окомплектоваме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #2 Отговорено 22 Октомври, 2007 (Редактирано) Здрасти колега и съгражданино! Ти си си намерил джанти някаде и търсиш фирма, която да ги докара до Русе или просто ти трябва фирма от която да си ги закупиш? Също кажи дали искаш да са чисто нови или се задоволяваш и на втора ръка и може и да измислим нещо Редактирано 22 Октомври, 2007 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batogan 0 #3 Отговорено 24 Октомври, 2007 Здрасти МИТАК!Не мога от никъде да намеря подходящи джанти и съм готов за оферти-по-добре нови,но може и стари,като няма други.Ако знаеш нещо помогни-зимата чука на вратата! В Бултрако ми предлагат на ужасни цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #4 Отговорено 25 Октомври, 2007 Здрасти! Звънях на едно момче, което се занимава с внос на всякакви части втора ръка, но 16 цола железни няма и каза, че наистина малко трудничко се намират. Имам още един вариянт за който няма как сега да ти дам инфо, но при първа възможност ще ти пиша разултат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batogan 0 #5 Отговорено 29 Октомври, 2007 А дали не мога да мина на 15 цола за зимни гуми.Не знам само дали ще паснат за колата ми.От един сервиз ми казаха,че няма да стане,ама знам ли дали не ме баламосват нещо.Наясно ли си с проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове