Jump to content
batogan

помощ за джанти

Recommended Posts

търся 16 цолови железни джанти за акорд-2004г.Насочете ме към доставчик,който е готов да ги достави до Русе!Иде яка зима,трябва да се окомплектоваме. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Здрасти колега и съгражданино! Ти си си намерил джанти някаде и търсиш фирма, която да ги докара до Русе или просто ти трябва фирма от която да си ги закупиш? Също кажи дали искаш да са чисто нови или се задоволяваш и на втора ръка и може и да измислим нещо;)

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти МИТАК!Не мога от никъде да намеря подходящи джанти и съм готов за оферти-по-добре нови,но може и стари,като няма други.Ако знаеш нещо помогни-зимата чука на вратата! В Бултрако ми предлагат на ужасни цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти! Звънях на едно момче, което се занимава с внос на всякакви части втора ръка, но 16 цола железни няма и каза, че наистина малко трудничко се намират. Имам още един вариянт за който няма как сега да ти дам инфо, но при първа възможност ще ти пиша разултат:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали не мога да мина на 15 цола за зимни гуми.Не знам само дали ще паснат за колата ми.От един сервиз ми казаха,че няма да стане,ама знам ли дали не ме баламосват нещо.Наясно ли си с проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...