Jump to content
tiholov

Мисля да съдя общината

Recommended Posts

Здравейте колеги,мисля че днес чашата на търпението ми преля. От приблизително два месеца съм станал постоянен клиент на центровете за гуми, първо по незнайни за мен причини се оказа, че предните ми две джанти са криви от вътрешната страна. ОК управиха ги. След три седмици по пътя за Златните мостове паднах в голяма дупка с остри ръбове, резултата спукана джанта и то от външната страна, хубавото в случая беше, че джантите са купени пролетта нови и застрахователите ми я покриха и аз си купих нова. Нервите и загубеното време са за моя сметка. Миналата събота движейки се по пътя между Студентски град и Младост в дясното платното огромна дупка (тип детско гробче) т.е. някой изрязал асфалта за да си свърши някаква работа и после само го зарил с пръс и го оставил хората с колите си да го утъпчат не сигнализиран, резулата 3 криви джанти, половин ден висене при гумаджиите и 80 лв. всичкото за моя сметка. Малко след като попаднах в дупката спрях при едни полицаи, които стояха малко по-нагоре по пътя и те казаха, че ще се погрижат да я сигнализират ОК, но не съм минавал от там да проверя да ли е станало нещо. В понеделник вечер целия булевард Арсеналски беше нарязан за кръпки и то пак без една табела, че пътя е в ремонт. При училището стояха полицаи, които ми казаха, че това не било тяхна работа, а било работа на общинат

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човече не забравяй че живееш в България :) не случайно те е бил токът .. за да се събудиш бре :) скоро нещата няма да се оправят бъди спокоен ;) тука никой не печели ;) не стига че ми затвориха главните улици .. па са и центъра заради даскалите затвориха ... ти искаш дупките да оправят .....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти колега , много е гадно като са нарязали асфалта.Миналата седмица един приятел идва от Севлиево за Плевен и мина през Ловеч , после ми каза че голяма част от пътя Плевен Ловеч е нарязан асвалта.След няколко дена имах път на там и въпреки че знаех за тия "удобства" познай добрече карах леко и че нямаше много голи в насрещното че предимно там карах :) .Иначе за това да ги осъдиш мисля , че имах шанс.Преди време се запознах с едно момче от София :) и негова случка е следната:качва се в автобус (май автобус беше ;) ) от грацкия транспорт и отива при шофьора да си купи билетче , но той няма и познай кво става качват се хората с елечетата на проверка ;) и естествено го глобяват.След което той съди общината и получа обещетение от 500 леева ;) .Така че и ти можеш да опиташ.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човече учителите искат увеличение на заплатите което им бе дадено и те пак са недоволни искат някакви си 100 процента ... е при положение че миналата година завърших и учих в що годе строго училище в което се печелеха доста пари на сварка в часовете и се проведоха много разговори с учителите на теми далече от това което трябва да се говори :) .. аз се скъсвам от работа и не работа за тези 800 лева които те искат ... но уви работа усилено и лека полека ми се вдига заплатата и не плача .. а те седат и реват ... Доколкоъо за дупките отдавна съм се премирил наскоро в квартала ме беше страх да минавам с повече от 20 километра в час защото по 2 пъти на ден един път сутрин един път вечер разкопаваха едно място и слагаха асвалт на друго .. без нито 1 знак .. така че дори там където минавам постоянно не знаех на какво ще се натъкна .. а какво да говоим за местата които стъпвам за пръв път .. За гласуването аз лично ще гласувам за бойко защото е единствения който поне нещо прави може да не е много но поне е нещо ........

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кто ти гледам статистиката май най-добре ще е да ходиш да ти пее поп или на неква си врачка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще участвам, ако има как. Писнало ми е от простотията на КАТ, общини, чиновници и т.н. А 2-ата най-нагли и безочливи тъпаци, които ме дразнят в последно време - пикльото Румен Петков и оня мухльо антипират Явор Колев ще се на**ра от кеф да ги видя на топло или поне да си платят за мизериите които вършат безнаказано.... :) :) ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям колегата с 2 ръце, снощи беше поредната случка. Преди 5 месеца успях да нацеля зверска дупка която е на мост на околовръстното при детелината за Пловдив. Дупката е дълбока поне 20 см и е дълга около метър и нещо и се намира в крайна лява лента. Влезнеш ли в нея не се знае какво ще остане от колата ти. Имах 2 изкривени джанти. Снощи приятеля ми минава от там и цели същата дупка .. пак изкривени джанти за гумите незнам какво им е състоянието беше тъмно и не можеше да се огледа хубаво. Tам постоянно "летят" тирове с бясна скорост и ще е късмет ако не стане катастрофа докато си смениш гумата. Това са 5 месеца, а дупката седи от доста по- дълго време, полицаи седят на около 1 км по нагоре и всеки ден за смяна минават от там. Mоже ли при положение че е на мост и е още по- опасно да не е оправена досега. Като не е само тази дупка, вече има навсякъде.. ние плащаме данъци и след това си плащаме и ремонтите за колите, време е някой да се погрижи за това. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

подкрепям!преди две семици влязох в дупка заради онези слециални автомобили които охраняват разни политици, само дето беше сам и не на служба.. та реши че трябва да даме изпревари като ми светне със специалните си светлини, и аз за да му направя път се нахаках в прекрасната дупка на бул. "Гоце Делчев" не че не я знаех, тя седи там от месец и повече сигурно. Като резултат получих изкривени 2 нови джанти, и скъсана гума... няма да кометирам и за казаните които си седят на булеварда като пречат на движението при това на 5 метра от сфетофара.Няма да коментирам и за останалите дупки в които съм влизал (слава богу без голям инцидент) и при които само вида им плаши. За това как се ремонтират улици без никакви светлини вечер или поне знаци, за това как шахтите се оставят на една педя под нивото на новата настилка... На какво основание плащаме всичките тези данъци било то пътни или здравни. Никъде, ама никъде не усещам никакви облекчения от това, че си плащаме за всичко по няколко пъти, при това за да им дадеш пари, трябва да им се молиш.....както и да е, предпочитам да се изнеса отколкото да си загубя живота в скъсани нерви за глупости.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами успех ;),за съжаление в БГ е така, просто да ти се отще да караш кола ;)

Редактирано от mugen

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако знаете в Гео Милев какъв ужасТ е. 20 км/ч в квартала - хеххехе - това е направо бързо. Ако минете от там с толкова - няма да стигнете никъде. за да изгладят 1 главна улица и да направят водопровод за незнам кой подред нов блок са разкопали целия квартал. Днес сутринта една сериозно разкопана "двупосочна улица" беше сериозно задръстена заради един нещзстен човечец затънал в дупка. И тъй като цялата част от квартала е сериозно разкопана - просто трябваше да му помогнат да излезе за да може да продължи движението. Нямаше как да мръдна от там където бях - напред яма - назад коли и малко по-напред затъналия човек. Искам да "поздравя" общината за постижението им - piece of art!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не съм капо - вие какво си мислите - в понеделник в центъра на с. Челопеч ударих предна дясна отвътре така зверски, че сърцето ме заболя. Спадна моментално, във вторник ми я изправиха срещу 20 лева. Не знам, като карах с меката гума 150-тина метра, докато намеря да паркирам дали е останала читава гумата.Дупката е 30-сантиметров кратер, ще я снимам и ще я пратя на кмета (след изборите).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, вече промениха закона и ако попаднеш в голяма дупка и си повредиш колата, КАТ ти пишат протокол, а не акт стига да имат свободен ресурс от полицаи, иначе те чакат няколко часа чакане, ако изобщо някой ти вдигне телефона на 165 или от 112 ти приемат обаждането.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В А Ж Н О :DЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ.ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ. ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, ДУПКИ, НЕУРЕДИЦИ, РАЗБИТИ ШАХТИ И ТРОТОАРИ, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!! 9377464 0887-187-807ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ : www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp ЗА ДУПКИ : dti.signali@abv.bgВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ. БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ. ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ! ПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ:lol:!:D! ПРЕДАЙ НАТАТЪК:D!! Най- сигурният начин ЗЛОТО да победи е добрите хора да не правят НИЩО:D Безразличието убива!Това ли искате !! :D:P :P :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: Не че съм песимист ама "САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ!" и как ще стане тва.Иначе ако дадеш един такъв телефон за Варна и кажеш и че е безплатен има да си приказвам ехеееееее.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В А Ж Н О !!!ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ.ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ. ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, ДУПКИ, НЕУРЕДИЦИ, РАЗБИТИ ШАХТИ И ТРОТОАРИ, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!! 9377464 0887-187-807ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ : www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp ЗА ДУПКИ : dti.signali@abv.bgВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ. БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ. ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ! ПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ!!!!!!!! ПРЕДАЙ НАТАТЪК!!!!! Най- сигурният начин ЗЛОТО да победи е добрите хора да не правят НИЩО!!! Безразличието убива!Това ли искате !! ;) ;) ;):D

това ми звучи като телефон на доверието. наели са някой който да ти ислуша оплакването, и до там............. но да гледаме положително,няколко безработни по малко ;) п.п. до колегата PIONEER, с това твое потискащо мислене българия вечно ще си е в лай..та. защо учителите да не искат увеличение на заплатите си с 100%. и аз искам моята да се увеличи и както всеки нормален човек иска по голяма заплата, ти не искаш ли?............... ама нали сме си българи и сами си режим главите когато някой си надигне главата и каже че иска по добър живот.......... ;) п.п извинявам се че така се изразявам но това мение ме издразни. ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИИИИИИИИИИИИ!!! ................. ;) Редактирано от tiankata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаше едни протести.......... в няколко града ..........ала бала и нещата се потулиха и тва беше. Дано и при теб не стане така

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ми звучи като телефон на доверието. наели са някой който да ти ислуша оплакването, и до там.............

Колега този инспекторат служи за контрол на службите и фирмите, които се занимават с дупките, снега, кучетата, лампите и тнт. Като поемат някакъв сигнал имат грижата да гонят който трябва да си свърши работата. Не се изказвай неподготвен

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз подкрепям колегата толкова лоши са ни пътищата, че направо не ми се говори като сложих 16те още на 3-я ден ходих да ми изправая предна лява джанта мани мани

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ми звучи като телефон на доверието. наели са някой който да ти ислуша оплакването, и до там.............

Колега този инспекторат служи за контрол на службите и фирмите, които се занимават с дупките, снега, кучетата, лампите и тнт. Като поемат някакъв сигнал имат грижата да гонят който трябва да си свърши работата. Не се изказвай неподготвен
прав си колега неподготвен се изказах. но защо ли този инспекторат е оставил софийските пътища в окаяно състояние?сигурно никой не им е позванил досега?..............и сега този колега ще съди общината, за което му пожелавам успех! Редактирано от tiankata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ми звучи като телефон на доверието. наели са някой който да ти ислуша оплакването, и до там.............

Колега този инспекторат служи за контрол на службите и фирмите, които се занимават с дупките, снега, кучетата, лампите и тнт. Като поемат някакъв сигнал имат грижата да гонят който трябва да си свърши работата. Не се изказвай неподготвен
Колега този инспекторат служи за заблуда и напразна надежда на хората. Ако някой има желание да оправя дупките няма да дава заплата на някакви операторки да си седят в офиса и цъкайки във facebook да говорят и по телефона с ядосани хора, а щеше да дава заплата на некой циганин да запуши дупките.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега този инспекторат служи за заблуда и напразна надежда на хората. Ако някой има желание да оправя дупките няма да дава заплата на някакви операторки да си седят в офиса и цъкайки във facebook да говорят и по телефона с ядосани хора, а щеше да дава заплата на некой циганин да запуши дупките.

Понеже ти си ходил там и знаеш? Повечето тук говорите наизуст. Защо не се обадиш и не съобщиш за дупка или каквото и да е? Всички хленчат държавата това, държавата онова... еми направете нещо. Човекът ти е написал какъв е редът. Звъниш и те поемат проблема.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич в момента ти говориш на изуст. Аз дупките на улицата пред кооперацията съм си ги запълнил сам, не с асвалт щото нямам такъв, ама със си ги закърпил както мога. Ти ако мислиш, че некой ще ти обърне внимание се обади на тия лелички, кажи и какво те тормози и ако имаш някакъв резултат снимай дупката която са оправили по твоя сигнал, пусни снимка в темата, усмихни се и ти обещавам, че като имам път към София ще те черпя една бира. Но докато не се обадиш и не запълнят дупката за която си им се обадил не пиши глупости, а се огледай и осъзнай в коя държава живееш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора трябва да се подлудят от жалби тия идиоти! Трябва да си помагаме солидарно финансово, правно и както и да било и да се съдят тия общини...Аз примерно живея на ул. Пирин в София (уж баровски квартал), там асфалт има само пред нашата и съседната кооперация, а останалата част е осеяна с огромни дупки, някой от които и с Паджеро трудно се минават. :D За апартаменти и коли плащам на скапаната община Витоша около 1400лв/год сумарно. :P;) Ако някой има нерви и време, ще го спонсорирам, ако реши да съди тая тъпа община ( е после ако се вземе обзщетение ще искам процент де ... ;);) )

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...