Jump to content
pioneer

Няколко въпроса

Recommended Posts

Здравейте , На 18 години съм от СофияОт доста време съм фен на марката Хонда а и то си е семейно :) Преди няколко дена си купих Хонда Сивик Купе шеста генерация .. Много голям фен съм на така нареченият стрийт рейсинг .. клубове и такива щуротииНо в българия както всичко друго и това е умряло ... и при положение че един от най-големите клубове у нас са на БМВ и Френската чекия , ааа извинете Пежо просто не знам на каде сме тръгнали :) .. Дори няма читав клуб .. Или надежденските Градски легенди .... някакси несериозноТа въпросът ми е защо Хонда нямат клуб учреден клуб ... и защо не се замислим за това ;) ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи търсачката да потърсиш, има 200 000 теми по този въпрос. Ти си вече на 18, имаш легално право да го учредиш... давай! :) Много е трудно и никой не иска да се обвързва, или поне много малко хора... обсъждано е и за жалост май няма да стане!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако проуча бещата и намера начини за създаването на такъв клуб с учреждение от общината .. и макара нямащ нищо общо като цяло с марката Хонда ... Ще получали подкрепа от форума и посетителите му

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с две ръце ЗА! Прочитам договора и праскам членския веднага!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...