pioneer 6 #1 Публикувано 20 Октомври, 2007 Здравейте , На 18 години съм от СофияОт доста време съм фен на марката Хонда а и то си е семейно Преди няколко дена си купих Хонда Сивик Купе шеста генерация .. Много голям фен съм на така нареченият стрийт рейсинг .. клубове и такива щуротииНо в българия както всичко друго и това е умряло ... и при положение че един от най-големите клубове у нас са на БМВ и Френската чекия , ааа извинете Пежо просто не знам на каде сме тръгнали .. Дори няма читав клуб .. Или надежденските Градски легенди .... някакси несериозноТа въпросът ми е защо Хонда нямат клуб учреден клуб ... и защо не се замислим за това .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pioneer 6 #2 Отговорено 21 Октомври, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 21 Октомври, 2007 Вземи търсачката да потърсиш, има 200 000 теми по този въпрос. Ти си вече на 18, имаш легално право да го учредиш... давай! Много е трудно и никой не иска да се обвързва, или поне много малко хора... обсъждано е и за жалост май няма да стане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pioneer 6 #4 Отговорено 21 Октомври, 2007 Ако проуча бещата и намера начини за създаването на такъв клуб с учреждение от общината .. и макара нямащ нищо общо като цяло с марката Хонда ... Ще получали подкрепа от форума и посетителите му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 21 Октомври, 2007 Аз съм с две ръце ЗА! Прочитам договора и праскам членския веднага! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове