ivo_82 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2007 дали може да се сложи турбо на мотор които не е отварян и не са сменяване буталата защото мои приятел сложи на едно Поло но изкара от София до пловдив и му блокира мотора.Питането ми се отнася за Хонда разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 20 Октомври, 2007 Голямо Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_82 0 #3 Отговорено 20 Октомври, 2007 да те питам колко ти излезе покупката на купето ако не е таина,коя година е и какъв мотор мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 20 Октомври, 2007 Това какво об6то с темата ти има,нерде турбо нерде мойто купе.....ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 20 Октомври, 2007 (Редактирано) Колега, турбо можеш да сложиш и на неотварян мотор. Въпроса обаче е в какво състояние се намира той , и каква надувка ще му дадеш. Иначе с нормалните части издържа спокойно 0.4-0.5 бара. Редактирано 20 Октомври, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lordross #6 Отговорено 20 Октомври, 2007 Колега, турбо можеш да сложиш и на неотварян мотор. Въпроса обаче е в какво състояние се намира той , и каква надувка ще му дадеш. Иначе с нормалните части издържа спокойно 0.4-0.5 бара.Мен ми е интересно може ли да си запазя климатика и да имам турбо, че като гледам това е първото което се маха ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo #7 Отговорено 20 Октомври, 2007 Има такива с които си запазваш климатика но трябва да се провери.Зависи какво търсиш от тва турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 20 Октомври, 2007 (Редактирано) Има къс 4угунен турбо колектор с който запазва6 климатика Редактирано 20 Октомври, 2007 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_82 0 #9 Отговорено 21 Октомври, 2007 понеже писля да взимам купе и затова ме интересува горе долу как вървят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #10 Отговорено 21 Октомври, 2007 колега имай в предвид , че турбото ще ти струва от 1/2 до може и да надмине цената на колата според това какво искаш от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове