Jump to content
Guest benji_crx

Pogledni I Kaji

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

Бива си я :):D И музиката си я бива, особено CD-то "ALPINE" :) PS: С кой мотор е ? Не е с B16A1 мотора (1.6 DOHC VTEC 150hp) - това е ясно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Виждал съм и друг път да "скосяват" по подобен начин на crx-и фаровете отпред, но честно казано не ми харесва. Предпочитам си оригиналния вид. Иначе отвътре изглежда много добре наистина. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSCH

Hahahaha Binioo koga go prai tezi snimki we.Kade e HONDATA we kvo karash tva MITSUBISHI.Triabva da doidesh do magazina da ti pokaja malko gazariiki i niakoi neshta deto ne mojesh da gi namerish mnogo mnogo osobeno v Bulgaria.OPA (prycnah):)))Ivan ma zarazi neska.Toi e vonoven za vsichko.[edit] :)

Редактирано от Victor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Sladurche opredeleno,no na tez hubavi bass-cheta otzad ne mislish li che podhojda poveche da slojish nqkfo folio na toz talashit?!A da imam i 1 pitane - za lepenkite otstrani - KAT ne se li zaqjda ???Inache e hubavica - spor nqma :angry:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

za basite si prav iskat da se pookrasqt no vsichko mi vzema mnogo vreme .shte gi opravq :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

evalata za kolicata-mnogo hubawa si ia napravil, golaima gazaria si e , spor niama . no i az lichno malko ne hareswam takwia farove, no towa ni nai malko ne prechi wanshnia vid na kolata da e chudesen ! bravos !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе на CRX не му отиват. На кадет може...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa

Evala, bace :D Po princip i az ne sym fen na toq nomer s farovete, ama tvoite sa stanali mnogo dobre. Strashna si q napravil :D:D I bronqta ti e mnogo dobra :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

ae Predi se prodavashe edin jalt CRX ot varna mai beshe i toi imashe vejdi na farovete i mu otivaha strashno mnogo .. spored mene si otiva na CRX vejdite .. ama da ima i drug vanshen tuning .. ne samo da slojish 2 vejdi i da si mislish 4e ve4e si ebati gazara ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Brao maina.Extra e kolata.Ne gi slushai za vejdi i mejdi,mnogo dobre si ia izpipal.Ot proletta pochvam i az da ia pipam moiata,togava i az shte vi se pohvali.I s teia bascheta gledai da ne izduhash niakoia tarataika deto e zad tebe che :D:D:D .Pu pu aide da ne ia orchasame.P.S.A za lepinkite mogat i da sa zaiadat,to policai kvo iskash! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

Bravo za CRX ,dobre si go napravil :angry: Vijdal sam v BG samo 2 po -hubavi ot tvoqta . :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ae Predi se prodavashe edin jalt CRX ot varna mai beshe i toi imashe vejdi na farovete i mu otivaha strashno mnogo .. spored mene si otiva na CRX vejdite .. ama da ima i drug vanshen tuning .. ne samo da slojish 2 vejdi i da si mislish 4e ve4e si ebati gazara ..

ne znam no ili imash problem s ochite ili ...... no po kolata sa malko neshtata koito ne pipani :unsure: ogledai q oshte vednuj . ne se gazareq a se gordeq s neq zashtoto si q obicham a i vsichko az sum si go pravil.ok? :o:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

az ne govorq za tvoita .. govorq poprincip za vejdite .. tvoita e unikalna pozdravqvam te mnogo kefi :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

sorry ne sum te razbral.no iskam da napravq malka popravka ne sa vejdi a e klepki imat dosta razlika pone za men. vejdi ne bih si slojil nikoga.oste vednuj sorry :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...