Jump to content
Guest Didko

Показахме, че сме фенове

Recommended Posts

Guest Toly

Пичове и аз се включвам в мероприятието.Идеята е перфектна!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

И АС СЪМ ЗА.ДАВАЙТЕ СМЕТКА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Friska :)

Здравейте и от мен,идеята е чудесна и с голямо удоволствие ще се включа. Нека изберем най- доброто за децата, така че наистина да получат нещо, било то памперси, сок, или книжки, и не да създаваме комфорт на администрацията. Сещам се за един дом в кв.Сердика, ул. Гюешево /бивша Ламби Кандев/, който е за съвсем малки мушмороци - може би до 3 години. Успешен ден,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
:) :) Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

19:44 но въпреки всичко УСПЯХ! :)

Карах като луд на връщане, но явно някой ме е пазил от горе като е знаел защо бързам :)

ПроКредит Банк (АД) България

Сметката в лева: 1003766521

Банков код: 23092309

Титуляр: Дилян Христофоров Димов

Вече има нещичко в нея, хайде да ви видя сега! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Известно време не съм бил в нета ,обаче виждам яко раздвижваща тема-ЕВАЛА на намеранията ВИ :):) Понеделник ще гледам секси счетоводителки с поли над колената /надявам се ;) /-майтапа настрана-ГОРД СЪМ ,че влизъм в тоя форум.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

За сметката добре ама нищо не казвате за нещата дето ще ги сьбираме как и кьде да ги оставяме :)И какьв дом ще изберем за до 3 години или над 3

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Малко да придвижим темата по нагоре :spoko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mba

Записах си сметката и още утре ще преведа известна сума от името на I-style,Sanders и от мое разбира се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Ще може ли някой да обясни как става точно превеждането на пари,че не съм наясно с тях мойте пари си ги сабирам в къщи и с банки незнам как става

Редактирано от beast

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ще може ли някой да обясни как става точно превеждането на пари,че не съм наясно с тях мойте пари си ги сабирам в къщи и с банки незнам как става

Отиваш в някаква, каквато и да било банка. Насочваш се към касите и там отпред има обикновено масички за попълване на платежни нареждания. Това са едни такива малки листчета формат около А6. Там трябва да ги има в изобилие - безплатни са! Та там имаш да попълниш няколко основни неща - номера на сметката, по която искаш да се преведат парите и банковия код на банката (ТЕЗИ ДАННИ СЪМ ДАЛ ПО-ГОРЕ). Необходимо е да попълниш и евентуално името си и причината за нареждането (пишеш благотворителност). След това отиваш на касата, даваш парите и някаква такса за обслужването, каквато ти поискат. Друг начин е, ако имаш регистрация за интернет банкиране (доста банки го предлагат). Честно казано се съмнявам :ph34r: , но все пак, ако някой има такава регистрация, там също се попълва такова платежно, но е в цифров вид. Предполагам след като има регистрация го е правил де... Трети начин е, до колкото знам от някои банкомати може да се пуска нареждане директно от картата ти през самия банкомат. За това не съм съвсем сигурен, но можеш да хванеш един банкомат и да си го разцъкаш из менютата :ph34r: Ами в общи линии това е :angry: Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе погледнах календара и си мисля че почва да свършва времето за организация...... та предлагам да решим кога ще го направим това посещение - мисля че 18/19 декември ще е добре, щото ще е добре да е преди 24/25/26.

Нещо ми се струва че началния ентусиазъм поумря малко, та се надявам да не е станало поредното "всяко чудо за три дни" :ph34r:

Frisko хубаво предложи дом, но ще е добре и някой друг да го направи, особено ако хаистина има предвид някой дом и знае как сатоят нещата там.

ооо, щях да забравя, погледнете и предложението на Friska.

Интересно ми е да чуя мнението на другите по въпроса за това колко горе-долу пари целим да съберем. На мен ми се струва че ако ще ходим в някой дом с 20-30 деца, ще ни трябват поне 300-400 лева, все пак имаше идея да им занесем по някое подаръ4е + неща които са нужни на дома ( храна, пампреси, .....)

Дотук обаче говорим само за пари, а REDPOWER спомена една също добра идея.... Пич кажи ако ще можеш наистина да отделиш някоя топка или нещо подобно и пиши по-подробно тук, за да се знае на какво можем да разчитаме освен пари. А ако някой друг може да помогне по подобен начин да казва.

Дидко, колко пари са се събрали дотук? ще е добре да знаем като избираме дом и смятаме какво и колко можем да купим.

Към края на седмицата ще пусна една анкета за конкретния дом, за да може дотогава да се съберат още предложения, пък и да имам време да им изровя телефона и да проверя от какво най-много имат нужда.

п.с. на 4-ти декември, BMW клуба ходиха в "Гуцал" така че ще е добре да ходим на друго място. Тъй като мисля че е добре да се учим от тези с повече опит, се поитересувах какво ще носят - разбрах за разни плодове, ръкавички и тн.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Дидко, колко пари са се събрали дотук? ще е добре да знаем като избираме дом и смятаме какво и колко можем да купим.

ДВИЖЕНИЕ ПО СМЕТКА ЗА ПЕРИОДА ОТ 1.12.2004 ДО 08.12.2004

ПРОКРЕДИТ БАНК (БЪЛГАРИЯ) АД

Клиент : ДИЛЯН ХРИСТОФОРОВ ДИМОВ кл. N: 037665

Сметка : 1714010103766502 /1003766521 BGL отк.: 03.12.2004

Салдо към: 1.12.2004 : 0

+------------------------------------------------------------------------------------------------------------+

| Дата | Вальор | Рефер. | Опер.| Стойност | Основание |Контр.|

+------------------------------------------------------------------------------------------------------------+

| 03.12.2004 | 03.12.2004 |08226246 |Кредит| 10.00| 1 курс | 673 |

| Дата: 03.12.2004 НО Дебит: 0.00 НО Кредит: 10.00 САЛДО: 10.00|

| 06.12.2004 | 06.12.2004 |08243614 |Кредит| 20.00| Получен превод. | 9999 |

| Дата: 06.12.2004 НО Дебит: 0.00 НО Кредит: 30.00 САЛДО: 30.00|

| 07.12.2004 | 07.12.2004 |08267052 |Кредит| 10.00| Получен превод. | 9999 |

| 07.12.2004 | 07.12.2004 |08278149 |Кредит| 10.00| ЗАХРАНВАНЕ НА СМЕТКА | 8500 |

| Дата: 07.12.2004 НО Дебит: 0.00 НО Кредит: 50.00 САЛДО: 50.00|

| 08.12.2004 | 08.12.2004 |08294557 |Кредит| 10.00| ЗАХРАНВАНЕ | 1620 |

| Дата: 08.12.2004 НО Дебит: 0.00 НО Кредит: 60.00 САЛДО: 60.00|

Определено ентусиазма поумря, но се надявам, че до края на другата седмица ще имаме някаква сносна сума, с която да се явим в някой дом от 20-30 деца.

TIA!

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

е, да се надяваме че не е умрял дотолкова че да се изложим...все пак има още малко време до 18-19-ти...Но сте прави, добре е темата да стой по -отгоре да подсеща забравилите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Вече имаме 160 лева в сметката! Браво на всички! Да продължим в същия дух! :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Здравейте колегилПонеже отдавна не съм влизал и сега виждам до каде сте стигнали с даренията това които мога да предложа освен финансово е да подаря на тези дечица примерно 3 футболни, 2 волейболни, 2 баскетболни топки и някой друг комплект за бадминтов.Ще проверя дали не са ми останали и някой друг чифт обувки и маратонки така че чакайте включване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Аз май последен научавам за тази идея понеже не бях влизал във форума от седмици.ще се опитам да помогна най-малкото с пари тези дни.иначе идеята е смела и благородна.надявам се да се увенчае с голям успех най-вече за децата де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Значи, чух се с хората от Джурково и от общината там. Имаме разрешение да посетим дома. Искат само някой от общината ( кмета ) да дойде с нас. Селото е на 250км от софия. По-точно казано, като минем през селото, да го вземем с насХората от общината искат да им кажем кога ще сме там, и съм им обещал до го направя веднага щом имам по-голяма яснота. Утре ще се обадя, за да поговоря с хората от дома и да разбера от какво имат най-много нужда, та да го имаме предвид. Нямам намерение нито да им казвам колко пари сме събрали, нито да им обещавам нещо...... просто може да ни насочат.Само за протокола... жената от общината, с която говорих беше изключително отзивчива и любезна, което много ме зарадва. Признавам си, очаквах да се боря с бюрократщини и тъпотии и да им звъня 15 пъти, но Уви.... :ph34r: Може и да пропускам да ви кажа нещо, но ще говорим по-подробно в събота при Омбреп.с. Имаме още 40лв от :D , която покрай тази инициатива нещо доста често почна да чете форума :Dп.п.с. Не се дразнете на тая история с разрешението...... май всичко се оказа смислено, но хайде да го дискутираме по-натам.

Редактирано от 1net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Събрахме 560лв. :blabla: Сметката е закрита и средствата са изразходвани по следния начин:Артикул...................................................Ценадрехи......................................................75,00дрехи......................................................41,00блокчета, моливи, пластелин....................36,27книжки и коледна украса........................16,00хранителни продукти.............................. 45,70паста за зъби, домакински препарати.......53,30четки за зъби..........................................12,00анцузи..................................................136,50касетофон...............................................30,00Банани, мандарини, ябълки.....................58,11 общо 503,88Остатъка ще бъде за следващия път, като имаме за цел това да не е еднократно. Горд съм, че съм част от тази инициатива.Благодаря на всички, които се включиха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa

Аз също мисля, че е добре - за сравнително кратко време успяхме да свършим полезна работа. Това ознчава, че при малко по-добра организация можем да направим повече. Този път организирахме нещата малко набързо, а и още не сме кой знае колко запознати с нещата в дома. Смятам че сме достатъчно хора във форума, за да нарпавим нещо наистина полезно. Вече сме почти 650 души - ако всеки от нас даде по два - три лева примерно два пъти в годината, вече говорим за някаква по-истинска помощ. А там наистина има нужда от тия пари. Предполагам всички са виждали, най-малко по телевизията, какви са условията в домовете. Това е наистина смислена инициатива, струва си да се направи, и дано това, че вече сме направили нещо да не ни успокои и да забравим, че тия деца имат нужда от много повече. Аз също съм горд, че направихме нещо и видяхме, че можем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Сметката е закрита и ...

Сметката не е закрита! В нея остана по-малко от левче за да стои и да чака следващия път! Защото вярвам, че ще има!Утре ще сложим точка на първото подобно мероприятие от този клуб!Горд съм и аз, че съм част от вас! :blabla:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...