Jump to content
Guest Didko

Показахме, че сме фенове

Recommended Posts

Guest Didko

Пичове, поредната среща е вече в историята и знам, че у всеки присъствал е останало впечатлението, че Хонда фен клуб БГ е нещо повече от хора - собственици на еднаква марка коли. Показахме, че сме по-организирани от други, показахме, че не сме зверове, а ХОРА!Имам една идея. Роди се вечерта след срещата, като се прибрах в нас и започнах да си разчиствам нещо стаята и ми попаднаха 2 талончета, от някаква фондация, където съм давал някакви дребни суми, когато са идвали и са ми почукали на вратата. Пиша го чак сега, защото нямах време :) Та тогава се замислих "Дали тия пари дето съм ги дал са похарчени за това, за което ми бяха казали?". По същество:Можем ли да покажем, че освен фенове и манияци на тема ХОНДА, ние сме и преди всичко ХОРА!? Идват коледни и новогодишни празници. Нека да открием 1 сметка, в която да съберем някакви пари и да купим подаръци за някой дом, я за сираци или за изоставени малчугани. Примерно по 1 макет желязна количка. Сигурен съм, че от всеки може да се откъсне по 1-2 ... 5 лева. Който, колкото може. Който неможе - здраве да е!Не искам да трупам слава от това нещо ... даже се чудя как такъв човек като мен може да инициира подобна проява, ама на...Мога да съдействам с откриването на сметката и с първата сума естествено! Нека в тая тема всеки, който може да даде нещо напише и ако наистина до 10.12.2004 има достатъчно желаещи, след това ще кажа данните на сметката, като за всичко ще дам отчет на Виктор и Омбре (според мен те са най-високо в тоя клуб) както и на всеки пожелал от клуба!Поздрави! :) ...и :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Евала , аз съм за, действай и дай номера на сметката!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Идеята наистина е добра!аз съм ЗА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Съгласен. И аз бих участвал. Браво за идеята. Хубаво е че има и такива люде :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Подкрепям идеята!!! Браво пич!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I-style

Идеята е чудесна, призовавам колегите да се включата- аз влизам:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

И аз съм за, казвайте колко пари и сметката в която да ги преведа.... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

пи6ете ме и мен на 100%!Прекрасна идея!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Идеята е супер.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Еми и аз съм за. Идеята е добра. :):cool:

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Абсолютно една от най-добрите идеи :cool: Бройте ме и мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Откривай сметката по скоро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Е това е вече нещо наистина добро евалата пич давай номера на сметката и да действаме. :) Туку виж сме събрали толкова подаръци колкото и коли+хора+фенове на срещите въпреки, че последната я проспах (пропих. :cool:)

Редактирано от Vaso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

И аз съм твърдо за! Чакаме сметката :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

ОК!И аз съм ЗА!!!!!!!!!!!!МОЖЕ ДА ИМ ПОДАРИМ ПО ЕДНА HONDA!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

ОК много добре си го измислил и аз сам ЗА.даваи сметката......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз също съм за и ще предложа малко , понеже сме правили подобни инициативи ;) Значи наистина като се събере дадена сум , нещото което ще се дари не мисля че трябва да са пари , защото ( както каза Дидко ) няма да достигне цялата сума при децата , а и с пари не можеш да се наядеш и облечеш , а да купиш храна и облекла,мисля че и около това трябва да се завартим ;) А за колички , ами мисля си че сумата която ще се сабаре няма да е малка , а и 20 бр колички или повече не са толкова скъпи ;) Но наистина , ако ще се прави нещо трябва да действаме по-бързо , така че давай сметките ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Аз също сам за като мога да предложа още нещо.При мен в склада имам доста топки и други спортни аксесоари които се водят брак и само ми заемат място така, че спокоино можем да дадем част от тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Леле момчета, не съм очаквал подобен интерес! ;) За нещастие в момента съм в командировка из страната, така че най-рано следващия вторник - 07.12.2004 ще открия сметката и ще ви дам данните! Мисля, че все пак ще имаме време да съберем по нещо! ;);) До тогава ще се опитам да привлека и медиите в тази инициатива, така че да се разпространи във всички клубове и форуми в БГ! Повярвайте ми всеки дал по нещо ще може с чиста съвест да си каже "Аз помогнах с каквото можах, на някой непознат за мен човек да се почувства по-различно и по-хубаво!" Знам, че всеки се чувства гадно, когато е седнал в някое заведение и започнат да минават какви ли не люде, но повярвайте ми, ако това стане, всеки от вас ще може с чиста съвест да си каже "Аз дадох на друго място и знам, че го направих за добро!". ;) Вие сте най-готините съклубари! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

А кьде трьгнахте без мен бре пичове а? ;) Някой има ли идея за някой дом за изоставени малчуганчета? ;) Не е лошо наистина да се побьрза за да може да ги зарадваме за празниците. ;) Евала за идеята Дидко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

За такова нещо-винаги!Чакам подробности ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Идеята е супер.Искам само да ви обясня как стоят нещата с помощите за домовете за деца.По стечения на обстоятелствата съм запознат от близо с проблемите на тая система.(дъщеря ми е осиновена от такъв дом) Весела-моето слънчицеТа проблема е точно в разпределението на средствата отпуснати за тази цел.Има агенция за разпределението им,която е част от тая безумна държава.Уверявам ви че няма никаква гаранция че тези средства ще стигнат назначението си.Аз лично често ходя в дома за деца в Кюстендил.Говорил съм не веднъж с директора на дома.За това минавам през някой магазин и купувам 5 кашона кроасани примерно и 5 стека сокове.Взимам и няколко книжки за оцветяване и тръгвам на там.Повярвайте ми това е начина .В домовете пари не им трябват.Трябват им продукти и стоки които ще са им от полза веднага.Миналата година бяха отпуснали на същия дом от агенцията за която ви споменах два комплекта шах и учебници.(дома е за деца до 3 годишна възраст)Не е ли безумие това ;) .Така че трябва да помислим сериозно какво искаме да занесем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Дидко, ще имаме време, дори да откриеш сметката на 7/8-миREDPOWER-е, Идеята ти е страхотно допълнение!Между другото, за мен лично празникът е "Нова Година", а не Коледа, обаче повечето такива мероприятия се правят по коледа, така че можеби Коледа е по-добре, та да вземем да пуснем паралелно с чакането 1-2 анкети за това на кой празник да го направим и какво точно ще дарим: пари/храна/играчки/смесено????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Омбре, ами да вземем и ние да направим като теб!мисля че е съвсем възможно...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Идеята е ясна даите да е осъществим обаче!миналата година го мислихме и помощите за дечицата и да ги водим на баловетеколегите от БМВ клуба го правят! ние не успяхме миналата годинааз смятам че колкото повече сме - толкова ще ние е по лесно !АЗ СЪМ ЗА И СЕ НАДЯВАМ ТОЗИ ПЪТ ДА ГО НАПРАВИМ!!!не смятам че събирането на пари така самоцелно е добро решениекогато се събират пари трябва да се знае точно защосъгласен съм с омбре ;) ние с него сме го дискутирали това не веднъжи стигнахме до извода че по добре е да отидем до там и да зарадваме децата с вкусотии, играчки и други неща от които имат нуждаа не да даваме пари които не е ясно къде ще отидат!предлагам да отворим една нова тема за целта и всеки да даде идеи как да стоплим сърцата на изпадналите в нуждаЗАЕДНО ЩЕ ГО ИЗМИСЛИМ НАЙ-ДОБРЕ и можем да го напшравим най-добресега нямам време дори да прочета какво съм написал - дано да е ОК ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plex

И аз съм за идеята е супер, ще бъде много добре ако всичко това дето си го говорим стане, ама за целта ще трябва наистина сериозно отношение!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Мисля си дали ще влезнат в употреба разни книжки които сьм чел примерно в 6-7 клас,не са нови ама пьк са запазени и разни примерно ей такива нещица които ще са им интересни на дечицата ;)Това в случай че не избереме дом за деца до 3 години ;)

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Колеги, идеята е чудесна. ;) Понеже прочетох че Дидко иска да я популяризира препратих темата на един приятел от ауди клуба. Те от ауди миналата година са имали нещо подобно, сабирали са някакви парички и са возили деца от дома в Горна баня на абитуриентската им вечер. Така че може и от там да има полужителен отзив!Дано само наистина да се съберем повечко хора за да може да подпомогнем и зарадваме повече дечица!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Момци( и моми де) , идеята сама по себе си е повече от добра, но тази работа с откриване на сметка , превод на пари и т.н. може до някъде според мен да спъне инициативата ! Сами виждате какво става- "даите сметката, и кажете по колко?" е, да ама сметка няма и може и да няма, щото аз не знам Дидко как е с времето ама сигурно и той си има с каво да го запълва. Чудя се аз след като и Омбре ни обясни как стоят нещата с разпределението на парите, дали не е по-добре да си организираме пак една среща по този повод, хем ще се видим ( още не са ни писнали мутрите ни :-), хем направо ще дадем по 2-3 лева, ще купим по някоя играчка ,палим колите и газ към някой такъв дом ! Съгурен съм че хлапетата( поне момчетата) ще се зарадват освен на подаръците ( каквито и да са те) и на малко внимание. Да погледат коли, да се повозят..такваи работи. за нас е нищо, но за тах може би ще е едва ли не като сън..надали са обградени с много внимание. Дайте ако сте съгласни и имате време за подобно начинание да си измислим някоя дата около коледа...п.с. Браво Дидко ! сигурен съм че има и други като мен ,които биха искали те да са дали тази чудесна идея !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Момци( и моми де) , идеята сама по себе си е повече от добра, но тази работа с откриване на сметка , превод на пари и т.н. може до някъде според мен да спъне инициативата ! Сами виждате какво става- "даите сметката, и кажете по колко?" е, да ама сметка няма и може и да няма, щото аз не знам Дидко как е с времето ама сигурно и той си има с каво да го запълва. Чудя се аз след като и Омбре ни обясни как стоят нещата с разпределението на парите, дали не е по-добре да си организираме пак една среща по този повод, хем ще се видим ( още не са ни писнали мутрите ни :-), хем направо ще дадем по 2-3 лева, ще купим по някоя играчка ,палим колите и газ към някой такъв дом ! Съгурен съм че хлапетата( поне момчетата) ще се зарадват освен на подаръците ( каквито и да са те) и на малко внимание. Да погледат коли, да се повозят..такваи работи. за нас е нищо, но за тах може би ще е едва ли не като сън..надали са обградени с много внимание. Дайте ако сте съгласни и имате време за подобно начинание да си измислим някоя дата около коледа...п.с. Браво Дидко ! сигурен съм че има и други като мен ,които биха искали те да са дали тази чудесна идея !

То в такьв случай е по добре всеки да купи или донесе по нещо според вьзможностите си и да си направим среща да ги сьберем нещата и да ги занесем на малчуганите.По този начин ще спестим и разправията някой да сьбира парите пьк после отчети да дава и т.н. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз пък съм сигурен за няколко неща:Дидко продължава да твърди, че ще направи сметка и аз му вярвам.Ще има хора които ще дарят пари, но няма да могат да дойдат.погледнете ми предишното мнение, мисля че така хем всички ще кажат какво мислят че е най-добре да дарим, после колко хора ще купят нещата и ще ги носят по домовете е друга работа и тя не е обвързана с това колко човека ще дарят пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Аз само да кажа, че ми се струва идеята взе да се размива! Аз лично не съм носил неща на детски домове, но познавам хора които са го правили. Според това което са ми казвали е най-добре да се провери на място от какво имат най-остра нужда дечицата. За да не стане както Омбре казва да занесем шахове на деца до 3г. Така че идеята за превод по сметка не е лоша. Банкова смтка се открива за 10мин, ако всички са много заети аз се наемам да открия такава /не че сам айляк де/ в ПИБ /че ми е наи-близо/. Пари се превеждат много лесно от която и да е банка или ако разполагате с интернет банкиране може и от домашното ПЦ. Така че според мен основният проблем е да решим кои дом ще подпомогнем, от там нататък питаме на място виждаме и сами се убеждаваме в това какво ще е най-добре да купим за парите които сме събрали!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Няколко неща на бързо от мен!Вчера бях в Габрово, прибрах се в 20:30 от работа. Днес бях в Троян - вече 21:00 минава! Утре съм в Търново и се надявам да свърша по-рано и се прибирам в София. Работя в банка и за това откриването на сметката няма да ми е никакъв проблем! Касите са с удължено работно време - до 19:30, така че само да успея да се прибера преди този час и ше имате информацията, която искате! ...а и банката работи и в събота!Пуснах тази тема с период на проучване, докато съм командировка и изобщо не очаквах, че ще има такъв интерес! НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ изказвания от рода на това, че темата се размива или, че започваме да протакаме! АЗ КАКВОТО СЪМ КАЗАЛ ЩЕ ГО НАПРАВЯ! Важното е после за 1 седмица всеки да намери време да мине през някоя банка и да даде каквото е намислил или дори да направи превод от банкомат.ОМБРЕ! За теб незнаех, че си с такава история! Още един път ми се издигна в очите! БРАВО!И на мен ми е ясно, че пари няма как да дадем, защото после ще трябва да се отчетат как са похарчени от даден дом, за това обаче искам аз да открия сметката, защото после ще извадя пълна справка кога по колко са внесени и в крайна сметка как са похарчени.И накрая, понеже имаше идея да се събират неща и да се дават ... това също може, но не искам да има дискриминация сред децата, т.е. искам да получат И ако не еднакви неща, то поне подобни. Иначе няпример 5 топки за цял дом - ОК, ама не и на 5 деца топки, на 3 книжки и т.н.Хайде със здраве, а аз отивамд а изпия 1 бира и да се трупясам... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колеги нещата са прости , Дидко събира парите в сметката , кой колко даде , кой колкото може :) след това решаваме всички , ако трябва и на среща , ако трябва и тука чрез теми , анкети и т.н. , какво е най-добре да се вземе и както каза Стас , се изливаме в някой дом и им подаряваме всичко , изкефят се на колите , ако искат ще ги повозим ;) Също така предлагам да се замислим и за дом за кърмачета :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...