Guest K1r1L #1 Публикувано 18 Октомври, 2007 (Редактирано) D15B7 1493 105 този сигурно ти е моторът.( така го видях по ФОрум данни) ина4е мисля 4е бе6е 101 коня.Д16з6 е 125 конски сили. Редактирано 18 Октомври, 2007 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 18 Октомври, 2007 D15Z1 би трябвало да ти е двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 18 Октомври, 2007 е да ама не двг е Д15Б7 пълна инжекция аз имах такова купе ако е 101 коня ако е втек е Д16З9 125 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #4 Отговорено 18 Октомври, 2007 Хайде още едно купенце....като си го стегнеш баце..... да ти писне от безаварийни километри дано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
power.devil 1 #5 Отговорено 19 Октомври, 2007 колега честито за новата придобивка.......... имах саштия проблем с мойто купе....... смених гумички, гарнитура, маслото и т.н. но като трагнах забелязах че като дам газ ( над 3 000 - 4 000 оборота) колата започва да кади адски много...... оказаха се сегменти ............... 4еее както ми казаха на мен 1вия пат оште смени и сегментите ( аз не ги послушах) се наложи да отварям двигателя 2 ри за няма и 200 км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #6 Отговорено 19 Октомври, 2007 Благодаря за информацията колеги.Надявам се колицата да стане,до няколко седмици.Освен по двигателя ще има и малко работа по купето.има два калника за пребоядисване,има малко китвано на едно място и то доста немарливо,наи хубавото е че освен на едно място по колицата няма ръжда .За смяна на сегменти поне засега не съм мислил,ауспуха на колата беше много чист,без нагар,но ако се наложи ще свърша и тази работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
razbiv 3 #7 Отговорено 19 Октомври, 2007 Ами да ти е честито купенцето! Та с тези грижички - няма ли все пак да споделиш каква беше приятната цена? За поправките - като те слушам имаш едно обновяване на мотора - около 500-600лв и тенекиджии и бояджии - според зависи какво е, ама спокойно междо 200 и 1000лв може да им оставиш ... Няма нищо за криене.Колата я купих от нюрберг за 850 евро.Повреденият двигател може би е бил на касмет,защото разбрах че преди мен доста хора са проявявали интерес към колата.Друг е вапроса че в цял нюрберг имаше само една пета генерация хеч,доста понамачкана,и купето което купих.В този град поне за сега сивик пета генерация няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #8 Отговорено 20 Октомври, 2007 Честито пич!Колата в сравнение с хеча е доста по-добра Поне на мен по-ми харесва.Относно двигателя сменяй сегменти задължително,като цена не са много скъпи около 100лв мисля бяха...А като стана дума - колегата Joro_pr има един комплект читави сегменти, та ако искаш виж как е хавата! :http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=14829 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове