Jump to content
Guest K1r1L

Запитване....

Recommended Posts

Guest K1r1L

D15B7 1493 105 този сигурно ти е моторът.( така го видях по ФОрум данни) ина4е мисля 4е бе6е 101 коня.Д16з6 е 125 конски сили.

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

D15Z1 би трябвало да ти е двигателя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е да ама не двг е Д15Б7 пълна инжекция аз имах такова купе :) ако е 101 коня ако е втек е Д16З9 125 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде още едно купенце....като си го стегнеш баце..... да ти писне от безаварийни километри дано :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега честито за новата придобивка.......... имах саштия проблем с мойто купе....... смених гумички, гарнитура, маслото и т.н. но като трагнах забелязах че като дам газ ( над 3 000 - 4 000 оборота) колата започва да кади адски много...... оказаха се сегменти ............... 4еее както ми казаха на мен 1вия пат оште смени и сегментите ( аз не ги послушах) се наложи да отварям двигателя 2 ри за няма и 200 км

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията колеги.Надявам се колицата да стане,до няколко седмици.Освен по двигателя ще има и малко работа по купето.има два калника за пребоядисване,има малко китвано на едно място и то доста немарливо,наи хубавото е че освен на едно място по колицата няма ръжда :cool:.За смяна на сегменти поне засега не съм мислил,ауспуха на колата беше много чист,без нагар,но ако се наложи ще свърша и тази работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да ти е честито купенцето! :cool: Та с тези грижички - няма ли все пак да споделиш каква беше приятната цена? За поправките - като те слушам имаш едно обновяване на мотора - около 500-600лв и тенекиджии и бояджии - според зависи какво е, ама спокойно междо 200 и 1000лв може да им оставиш ... :cool:

Няма нищо за криене.Колата я купих от нюрберг за 850 евро.Повреденият двигател може би е бил на касмет,защото разбрах че преди мен доста хора са проявявали интерес към колата.Друг е вапроса че в цял нюрберг имаше само една пета генерация хеч,доста понамачкана,и купето което купих.В този град поне за сега сивик пета генерация няма...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Честито пич!Колата в сравнение с хеча е доста по-добра :ph34r: Поне на мен по-ми харесва.Относно двигателя сменяй сегменти задължително,като цена не са много скъпи около 100лв мисля бяха...

А като стана дума - колегата Joro_pr има един комплект читави сегменти, та ако искаш виж как е хавата! :http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=14829

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...