Guest Moa_Antoan #1 Публикувано 30 Ноември, 2004 znae li nqkoi ot kade da si kypia panti za vratite ta da se otvariat nagore(primer-avatara na ma4o)???????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The Sniperâ„¢ #2 Отговорено 30 Ноември, 2004 От кой град си?Аз знам в Пловдив къде има, но е доста скъпо.Чух нещо от рода 1000 - 2000 лв може и повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 30 Ноември, 2004 еее можеби с монтажи тнт.... но само пантите са по тънки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #4 Отговорено 30 Ноември, 2004 не е вазможно да са толкожа скапи (един приятел се варна от 6татит и каза 4е струват 150$). Тези за които говори6 да не би да си ги видиал на едни астри? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #5 Отговорено 30 Ноември, 2004 Нети трябват нови панти спокойна можеш да ползваш твойте като ги монтираш при огледалата, но ще ти трябват и амортесьори примерно от задна врата.Имам приятел който го е правил и става без проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #6 Отговорено 30 Ноември, 2004 триабват и панти за6тото по на4ина за който говори6 ти 6те се отварят настрани а аз искам на горе(разгледаи аватара на ма4о). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #7 Отговорено 30 Ноември, 2004 пантите са доста скъпички монтират се лесновиж тоя саит тва са най добрите www.decah.net Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 30 Ноември, 2004 а така DARCOSI покажи за какво става вапрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #9 Отговорено 30 Ноември, 2004 m-daaaaaaaaaaaaaamalko pove4e ot 150$ dano niakoi da dade po-priemlivo predlozenie Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #10 Отговорено 30 Ноември, 2004 Аз под 600$ не съм ги засичал никъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX #11 Отговорено 4 Декември, 2004 Bratle v Sofia 4uh che gi pravat s montaj,sysy sichko za okolo 700 leva na vrata.Ako mislish che si zaslujava moga da razpitam kade to4no gi pravat i t.n. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest target #12 Отговорено 5 Декември, 2004 ЗДРАСТИ ТО ЯСНО С ПАНТИТЕ МОНТАЖА ДО ТУК ДОБРЕ А КАТО Я ВКАРАШ В ГАРАЖА КАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ АКО Е ДВА МЕТРА ВИСОК ИЛИ ЩЕ ПРЕПРАВИШ И НЕГО КАТО ЛЯТНО КИНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #13 Отговорено 5 Декември, 2004 target-та ти няма да излизаш с отворени врати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #14 Отговорено 5 Декември, 2004 Абе тия българските дето ти качват пантите на горе ((((( Блахххххххххххххххххххххххххххххххбах ти грозното е.Тарси си Ламбо Дорс. а не тия да ти качват пантите щото лично на мен ми изглежда отврат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове