Jump to content
Guest The Sniper™

Мерак за Хонда

Recommended Posts

Guest The Sniperâ„¢

Абе пичове от толкоз време все Хонди гледам и изчетох сумати материал, ама така и на съм имал възможността да се докосна до Хонда (особено 5-та ген. купе или седан). В Пловдив съм, може ли да помоля някой само да ми даде да разгледам ако има такава. Знам че звучи тъпо, но се наслушах на какво ли не за Хондите и просто искам да видя какво представлява, нищо повече. Щото скоро ще купувам кола и се бях засилил на БМВ ама не мога да си го позволя, та се обърнах към единственния удачен (за мен) избор - Хонда. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ХОНДАТА СИ Е СУПЕр КОлА :D:bounce: КАТО СИ КУПИШ ЩЕ СЕ ОбЕДИШ САм В ТОВА :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest crx-fan

Няма и да се сетиш за BMW като се качиш на HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

ММММ Дааа колегите са прави кви беемвета кви пет лева.Майтапа на страна ти ако искаш направи едно кръгче с някоя HONDA :) без значение с какъв мотор само направи едно кръгче и ще си купиш HONDA бъди сигурен. :):cool:;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Sniperâ„¢

Това го знам бе хора, но гледам само снимки и вие поне знаете, че е съвсем друго да го видиш наистина и да поговориш с човек, който има опит с една кола. Та ако има някой от Пловдив да ми пише ако има желание. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...