Jump to content
Guest marin

МЕЕАКЛИЯ ЗА АКОРД

Recommended Posts

Guest marin

здравейте, от 8 години карам митцубиши колт, от две години мазда 323ф 1.8 16v. много съм доволен и от двете, митцубишито е малко, но много здраво, а маздата много върви и всичко е наред, но е 91г. и така да си дойда на думата..........тъй като винаги съм карал ( японки), и имам две вече, искам да пробвам и Нonda. но искам по новичка да е и повече екстри, и разбира се не бива да е по слаба от маздата, че от магаре на кон, не става :rolleyes: и така стигнах до хонда Акорд 97-98г. поне 136к.с клима, борд компютър и всичко както си му е редът, че смятам да я карам сериозно.моля ви да си кажете мненията като цяло за тая хонда, как вози, как върви, колко е стабилна и въобще всичко което знаете за нея, също така кои са и слабите места, кой с какви проблеми се е сблъсквал, и като цяло здрава ли е като предшествениците си.и не на последно място какво и къде трябва да гледам когато я купувам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

Само искам да ти кажа,че акорда няма нищо общо с нито една от двете коли които имаш.Моя личен съвет е : скачай в чувала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...