lookcho 98 #41 Отговорено 20 Октомври, 2007 офф , много се извинявам за наглостта , но имам още едно лесно въпросче, което ще забравя ако не го напиша сега..Има две групи, които пеят двете страни на една история ( добрата и лошата ). Кои са групите , коя е историята и кой е добрия - кой лошия ???ае лека вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #42 Отговорено 21 Октомври, 2007 Сещам се за две групи, които имат такава песен. Едната е Deep Purple, другата е Uriah Heep. Само че не знам Deep Purple да имат такъв албум. И ако групата е Uriah Heep - не знам на какво е кръстена?! btw предпочитам Gipsy на DP! И аз се извинявам за трите поредни поста,ама... ще ме прощавате! Точно Юрая Хийп е групата,ама няма да казвам на какво е кръстена,че и аз не знаех и се порових тук-там.... а това не е по правилата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #43 Отговорено 21 Октомври, 2007 Еми и аз се порових и разбрах отговора....но да видим дали някой зъл фен на Юрая нема да се включи със знание а не с чалъми ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #44 Отговорено 21 Октомври, 2007 АЗ не съм върл фен на Юрая, но знам, щото съм чел романаеее бахти и аз да знам нещо.Аз казвам,че групата е кръстена на герой на Дикенс от "Оливър Туист", нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #45 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) АЗ не съм върл фен на Юрая, но знам, щото съм чел романаеее бахти и аз да знам нещо.Аз казвам,че групата е кръстена на герой на Дикенс от "Оливър Туист", нали? Точно така,ама нека и Lookcho да потвърди,че въпроса си е негов! Впрочем май от друг роман беше,ама май ти ще грабнеш наградата1 Редактирано 21 Октомври, 2007 от JAZZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #46 Отговорено 21 Октомври, 2007 Романа е David Copperfield .... пускай въпроса си !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #47 Отговорено 21 Октомври, 2007 Тук мисля да заложа на Пърпъл и Рейнбоу,ама трябва да добавим и Снейк!.... Така обаче страните стават три...... ладничко е навън АЗ не съм върл фен на Юрая, но знам, щото съм чел романаеее бахти и аз да знам нещо.Аз казвам,че групата е кръстена на герой на Дикенс от "Оливър Туист", нали?почти , но предполагам ,че просто обърка имената Романа е David Copperfield .... пускай въпроса си !! иии оле П.П. ае нялкой пътйом да ми8 отговори и на другото по-просто въпросче за 0.05 точки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #48 Отговорено 21 Октомври, 2007 Тук мисля да заложа на Пърпъл и Рейнбоу,ама трябва да добавим и Снейк!.... Така обаче страните стават три...... ладничко е навън като е ладничко кажи некой жокер,та белким стоплиме нещо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #49 Отговорено 21 Октомври, 2007 Това май беше края! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #50 Отговорено 21 Октомври, 2007 Относно въпроса на WaveMastaa ... да дам лек жокер ! Инициалите на превелия текста са П.Д. ... и млъквам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #51 Отговорено 21 Октомври, 2007 аа Рейсъре, музикалните ти знание ме впечатляват, евалаСлушайте Рейсъра и нема да сгрешите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #52 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) Pink Floyd е групата според мен, песента е... мамка му никога не съм бил добър с имената... часове или часовници беше, то и самата песен си тракат постоянно Току-що получих поправка от Kalmara по скайп, че се казва TIME!Запознат съм добре с песента и особено с групата, но песента в частност... неприятно е понякога да се събудиш от един милион звънящи часовници... бащата надуваше в съседната стая през Technics-а... спомени, спомени.. с тази музика съм закърмен! Редактирано 21 Октомври, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #53 Отговорено 21 Октомври, 2007 Pink Floyd е групата според мен, песента е... мамка му никога не съм бил добър с имената... часове или часовници беше, то и самата песен си тракат постоянно Time ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #54 Отговорено 21 Октомври, 2007 Black Sabbath .. ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #55 Отговорено 21 Октомври, 2007 Black Sabbath .. ?? 50% а другите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #56 Отговорено 21 Октомври, 2007 Мдам. Песента я познахте всички, но кой е преводачът, това е останалата част от въпроса.Който отговори получава правото да пита. Ако искате жокер - преводачка е.Айде, малко остана, песента я знаете, Рейсъра инициалите каза....няма какво да му мислите повече.Дано в следващия пост някой се сети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #57 Отговорено 21 Октомври, 2007 Ха честито, имаш честта да зададеш следващата гатанка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #58 Отговорено 21 Октомври, 2007 Ааа ... тоя аспект не бях обмислил хахахадобре айде един лесен и от мен :Кой е най-лошият ученик на Joe Satriani жокер - също така най-известният Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #59 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) Стрелям напосоки: Стив Вай? :) опа, превариха ме, не бил стив вай Редактирано 21 Октомври, 2007 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #60 Отговорено 21 Октомври, 2007 едно странично въпросче преди следващата гатанка ... ако може де някой случайно да има нещо на Исао Томита ? много ми се слуша а си загубих всичко с последния диск който изпуши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #61 Отговорено 21 Октомври, 2007 едно странично въпросче преди следващата гатанка ...Тя вече е зададена! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #62 Отговорено 21 Октомври, 2007 Въпрос: Кой българин в момента свири в група с бивш вокал на Rainbow?! Отговор: Николо Коцев + Джо Лин Търнър/любим ми вокал/ = Брейзън Абат Въпрос: В някои държави "AC/DC" се интерпретира/възприема/ като ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #63 Отговорено 21 Октомври, 2007 прав ток / променлив ток ли трябва да е?много лесно за да е вярно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #64 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) Хехе....нееееее ..... мислете "жичкаджий" ! ....Да доуточня....в някои култури абревиатурата AC/DC е знак за .............. Редактирано 21 Октомври, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #65 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) И тва го знам...или поне така си мисля, в книгата за AC/DC се споменаваше че се възприема като знак за бисексуалност, даже мисля,ч евокалистът на групата има едно интервю, в което го коментира този факт....Рейсъре, кажи ми че познах или пък означаваше хетероскесуален/хомосексуален ??? :) Редактирано 21 Октомври, 2007 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #66 Отговорено 21 Октомври, 2007 (Редактирано) Аплодисменти за младежа ! Ти си на ход братле ! Редактирано 21 Октомври, 2007 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #67 Отговорено 21 Октомври, 2007 Супер! Такаааааа. През 1975 Пинк Флойд записват един знаменателен албум - Wish You Were Here. Във времето, в което групата запсивала първите пет части на песента Shine On You Crazy Diamond в студиото се повил странен дебел човек с обръсната глава и обръзнати вежди, когото никой не могъл да познае. Въпросът е кой бил той? Кво да направя, Флойд са ми любимата група! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #68 Отговорено 21 Октомври, 2007 Wish You Were Here не е ли посветена на Сид Баред? Той нали нещо алкохол и дрога... защо па да не е бил с обръснати вежди итн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #69 Отговорено 21 Октомври, 2007 Добрееее, ти си станчо, задавай. Сид Барет е бил, само че в лека депресия и творческа криза. А песента посветена на него е Shine on You Crazy Diamond Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #70 Отговорено 21 Октомври, 2007 зъби?btw тая година гледах брейзън аббът и не ми харесаха особено да си кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #71 Отговорено 21 Октомври, 2007 като едни изявени биткаджии ти си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #72 Отговорено 21 Октомври, 2007 Малко музикално-езиков въпрос. Една от най-симпатичните метъл вокалки тези дни носи фамилия "Краставата". В коя група пее?Подсказвам: големи тъмни очи, черна коса, устни тип "Да плачеш дока ти пуши" както казва нашия сърбин, бяла ризка и вратовръзка.... ох... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #73 Отговорено 21 Октомври, 2007 Exxx, Scabbia! С Ognyan се разбрахме да не си отговаряме един на друг, за това само подсказвам с горната картинка. Баси какичката, а?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #74 Отговорено 22 Октомври, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #75 Отговорено 22 Октомври, 2007 Ам, питай, кво се ослушваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #76 Отговорено 22 Октомври, 2007 Питам: В кой от албумите на ТАЗИ група... участва оркестър ?! Баси лесния въпрос ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #77 Отговорено 22 Октомври, 2007 (Редактирано) напосоки: end of an era? Оф, сега видях, че албум се иска, не концерт Рацере, не кой, а кои от албумите Редактирано 22 Октомври, 2007 от Ognyan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #78 Отговорено 22 Октомври, 2007 Ц. End of an Era (2005–2006) e DVD компилация доколкото знам ! Става "?" за албумче ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #79 Отговорено 22 Октомври, 2007 не е ДВД компилация, а прощален концерт а албумите са два, ама няма да кажа кои, щото ползвах wikipedia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #80 Отговорено 22 Октомври, 2007 М дааа прав си ... 2 са ,но говорим за първия ! Аре ве нема ли фенове на Таря Турунен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове