Jump to content
stan4o

Какво има на снимката?

Recommended Posts

офф , много се извинявам за наглостта , но имам още едно лесно въпросче, което ще забравя ако не го напиша сега..Има две групи, които пеят двете страни на една история ( добрата и лошата ). Кои са групите , коя е историята и кой е добрия - кой лошия ???ае лека вече :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сещам се за две групи, които имат такава песен. Едната е Deep Purple, другата е Uriah Heep. Само че не знам Deep Purple да имат такъв албум. И ако групата е Uriah Heep - не знам на какво е кръстена?! :) btw предпочитам Gipsy на DP! :)

И аз се извинявам за трите поредни поста,ама... ще ме прощавате! ;)Точно Юрая Хийп е групата,ама няма да казвам на какво е кръстена,че и аз не знаех и се порових тук-там.... а това не е по правилата! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми и аз се порових и разбрах отговора....но да видим дали някой зъл фен на Юрая нема да се включи със знание а не с чалъми ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗ не съм върл фен на Юрая, но знам, щото съм чел романа:)еее бахти и аз да знам нещо.Аз казвам,че групата е кръстена на герой на Дикенс от "Оливър Туист", нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АЗ не съм върл фен на Юрая, но знам, щото съм чел романа:)еее бахти и аз да знам нещо.Аз казвам,че групата е кръстена на герой на Дикенс от "Оливър Туист", нали?

:) Точно така,ама нека и Lookcho да потвърди,че въпроса си е негов! ;)Впрочем май от друг роман беше,ама май ти ще грабнеш наградата1 ;) Редактирано от JAZZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Романа е David Copperfield .... пускай въпроса си !! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук мисля да заложа на Пърпъл и Рейнбоу,ама трябва да добавим и Снейк!.... Така обаче страните стават три...... ;)

ладничко е навън ;)

почти , но предполагам ,че просто обърка имената ;)

Романа е David Copperfield .... пускай въпроса си !! ;)

иии оле ;) П.П. ае нялкой пътйом да ми8 отговори и на другото по-просто въпросче за 0.05 точки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук мисля да заложа на Пърпъл и Рейнбоу,ама трябва да добавим и Снейк!.... Така обаче страните стават три...... :)

ладничко е навън :)
като е ладничко кажи некой жокер,та белким стоплиме нещо! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно въпроса на WaveMastaa ... да дам лек жокер ! Инициалите на превелия текста са П.Д. ... и млъквам ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аа Рейсъре, музикалните ти знание ме впечатляват, евала:)Слушайте Рейсъра и нема да сгрешите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pink Floyd е групата според мен, песента е... мамка му никога не съм бил добър с имената... часове или часовници беше, то и самата песен си тракат постоянно :)Току-що получих поправка от Kalmara по скайп, че се казва TIME!Запознат съм добре с песента и особено с групата, но песента в частност... неприятно е понякога да се събудиш от един милион звънящи часовници... бащата надуваше в съседната стая през Technics-а... спомени, спомени.. с тази музика съм закърмен!

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Pink Floyd е групата според мен, песента е... мамка му никога не съм бил добър с имената... часове или часовници беше, то и самата песен си тракат постоянно :)

Time ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдам. Песента я познахте всички, но кой е преводачът, това е останалата част от въпроса.Който отговори получава правото да пита. Ако искате жокер - преводачка е.Айде, малко остана, песента я знаете, Рейсъра инициалите каза....няма какво да му мислите повече.Дано в следващия пост някой се сети.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa

Ха честито, имаш честта да зададеш следващата гатанка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ааа ... тоя аспект не бях обмислил :) хахахадобре айде един лесен и от мен :Кой е най-лошият ученик на Joe Satriani :) жокер - също така най-известният :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стрелям напосоки: Стив Вай? :P:) :) :)опа, превариха ме, не бил стив вай :)

Редактирано от WaveMastaa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

едно странично въпросче преди следващата гатанка ... ако може де :)някой случайно да има нещо на Исао Томита ? много ми се слуша а си загубих всичко с последния диск който изпуши :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

едно странично въпросче преди следващата гатанка ...

Тя вече е зададена! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос: Кой българин в момента свири в група с бивш вокал на Rainbow?! :)

Отговор: Николо Коцев + Джо Лин Търнър/любим ми вокал/ = Брейзън Абат :) Въпрос: В някои държави "AC/DC" се интерпретира/възприема/ като ...... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прав ток / променлив ток ли трябва да е?много лесно за да е вярно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе....нееееее ..... мислете "жичкаджий" ! :)

....Да доуточня....в някои култури абревиатурата AC/DC е знак за .............. :)

Редактирано от Road®aceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тва го знам...или поне така си мисля, в книгата за AC/DC се споменаваше че се възприема като знак за бисексуалност, даже мисля,ч евокалистът на групата има едно интервю, в което го коментира този факт....Рейсъре, кажи ми че познах :)или пък означаваше хетероскесуален/хомосексуален ??? :) :)

Редактирано от WaveMastaa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Аплодисменти за младежа ! Ти си на ход братле ! :)

Редактирано от Road®aceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер! Такаааааа. През 1975 Пинк Флойд записват един знаменателен албум - Wish You Were Here. Във времето, в което групата запсивала първите пет части на песента Shine On You Crazy Diamond в студиото се повил странен дебел човек с обръсната глава и обръзнати вежди, когото никой не могъл да познае. Въпросът е кой бил той? :) Кво да направя, Флойд са ми любимата група! :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Wish You Were Here не е ли посветена на Сид Баред? Той нали нещо алкохол и дрога... защо па да не е бил с обръснати вежди итн:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрееее, ти си станчо, задавай. Сид Барет е бил, само че в лека депресия и творческа криза. А песента посветена на него е Shine on You Crazy Diamond :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зъби?btw тая година гледах брейзън аббът и не ми харесаха особено да си кажа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като едни изявени биткаджии:) ти си!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко музикално-езиков въпрос. Една от най-симпатичните метъл вокалки тези дни носи фамилия "Краставата". В коя група пее?Подсказвам: големи тъмни очи, черна коса, устни тип "Да плачеш дока ти пуши" както казва нашия сърбин, бяла ризка и вратовръзка.... ох...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Exxx, Scabbia!

Публикувано изображение

С Ognyan се разбрахме да не си отговаряме един на друг, за това само подсказвам с горната картинка.

Баси какичката, а?! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Питам: В кой от албумите на ТАЗИ група... участва оркестър ?! Баси лесния въпрос ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

напосоки: end of an era?

Оф, сега видях, че албум се иска, не концерт :)

Рацере, не кой, а кои от албумите :)

Редактирано от Ognyan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ц. End of an Era (2005–2006) e DVD компилация доколкото знам ! Става "?" за албумче ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

не е ДВД компилация, а прощален концерт :)а албумите са два, ама няма да кажа кои, щото ползвах wikipedia :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М дааа прав си ... 2 са ,но говорим за първия ! :) Аре ве нема ли фенове на Таря Турунен !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...