Jump to content
Guest DrOxBoLi

Полари

Recommended Posts

Guest DrOxBoLi

Пичове срещата беше супер, много се радвам че се запознахме. Имам обаче един такъв завистлив въпрос :D Мернах няколко човека пременени с полари с логото на фен клуба :bounce: Та се питах дали не искате да направим още такива за тези от нас които си нямат таквиз одежди :bounce: А и то сега нали си е зима ... с тениски се сдобихме, сега остава да си уредим и да ни е топло :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

За същото нещо и аз говорих с Омбре. Излезнали са към 30лв. Обаче това не са си малко пари като се има предвид че има и минимална броика за поръчката! Аз също съм за и затова предлагам: - Да пуснем анкета кои ще иска. - Да се даде банкова сметка или лично всеки желаещ да даде пари на този които ще се занимава с изработката. По това колко хора са платили ще се определи бройката за поръчка. За да няма после излишни бройки! Незнам дали има смисъл да се коментира как ще изглеждат, мисля че модела от тениските след като беше удобрен може да се ползва и за полари. П.П. Нека някои от участвалите в предишната изработка да каже ако има още някакви трудности, че да ги изкладим предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

aide na6teeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!i az sam za :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Е по-добра идея не съм чувал напоследък.Пишете ме и мен. Фен съм :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Абе 30 кинта къде не ги е дал човек, аз бих си купил, ако се съмерете бройка, казвайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

i az se vklu4vam ..teniskite ..bqha mnogo dobri ...dizaina spored men e na nivo (tezi koito vzeh ot Ombre )..mnogo bih se izkefil na edin polar ...i da si se razhojdam s nego iz Bansko :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Sprite на мен тениски взелими???Ако си 4акам да ми ги пратиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Sprite на мен тениски взелими???Ако си 4акам да ми ги пратиш.

...оппаааа... някой го хванаха в издънка... май ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ами ... дайте тогава да видим, ако има някой по свободен от мен и може да се заеме със задачата да каже. Мога и аз да го направя. Имам една рекл. агенция в предвид, но ми трябват матрици на логото. Също така да кажете какво трябва да бъде якето, т.е. от какъв материял, какъв да е дизайна и т.н. Е давайте, че то :spoko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами колеги аз мога да се заема със задачата , но чак след нова година,познатите ме отрязаха и нямат време да се занимават с това :spoko: сега , след нова година каза че може.Трябва ми само една мостричка на старите суичари , нищо повече :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kizisoft

Супер!!!А нестава ли да са като тениските? Те са си супер :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

До напролет дали може да са готови :D

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Момчета, относно поларите, няма ли да е по-добра идеята да се бродира логото на компютърна машина.Според мен на Полара ще стой много по добре бродерия отколкото Щампа като на тениските.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Идеята е добра, даже много добра. Aз предлагам освен да се записваме кой иска и плаща, да се отбелязва и кой какъв номер носи (S, M, L, XL, XXL, XXXL,...). Не всички да са еднаква номерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

И аз подкрепям идеята :) И бих взел един L :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Взимайте братя, грабете поларите че свьршиха :) Още никой не се е наел да ги прави и да каже цена, а вие вече порьчвате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Кажете само къде да пишем и на кого предполагам, че не е тук в темата записването?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Има един въпрос който ме мъчи. Какви да бъдат якетата. Дайте да видим горе долу кой колко пари си е приготвил за яке. Щото якета колкото искаш от пълни боклуци за по 10 лв. до прекрасни якета за доста повече пари. В четвъртък петък ще се разходя до Илиянци да провера какви оферти ще ми направят и ще постна колко пари ще бъде якето. Самият печат няма да е кой знае колко пари, ако има матрица разбира се ;) Нека някой пусне анкета най накрая защото все пак от бройките зависи и цената. А аз не мога :shy: М/у другото кой какви предлага да бъдат надписите: Бродерия или щампа. Познати които се занимават с това казаха че бродирани надписи няма да седят добре. Така че аз предлагам щампа, надявам се, че правилно се изразявам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не съм много наясно за предишните полари осигурени от Омбре :shy: но знам че не са с печат , както фанелките , а с бродерия.Това мисля и е най-удачния вариант , все пак това не е плоска повърхност като фанелката ;) Също така знам че са били около 30 лв . За задачата съм казал че и аз мога да се заема ( стига вие да сте съгласни ;) ) , но всичко след Нова година.Познатите където направих фанелките ми казаха да дам мостра ( на старите полари ) и ще я направят същите ;) От там нататък , т.е след нова година като се срещна с познатите ми и Омбре или който има ми даде мостра ще кажа и цената с всичко ;) И тема ще направя , но нека е след нова година ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...