Greenwater 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2007 поне засега, преди час ми замина гарнитурата на главата изби през 4 цилиндър и започна да пръска вода между блока и главата .Много тъпо. ето снимка как изглеждаше преди да се скапе ,беше добра кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #2 Отговорено 15 Октомври, 2007 съжалявам колега , но съм сигурен че ще му вдъхнеш нов живот, а до тогава може и още "нещо" да измислиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 15 Октомври, 2007 Здрасти! След като си направил толкоава много по този двигател, не се съмнявам, че отново ще си го оправиш и ще мачкаш наред Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #4 Отговорено 15 Октомври, 2007 Че ги мачках си прав, ама дано и да я оправя че си е... мамататези двигатели на опел C20XE не били страшни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #5 Отговорено 16 Октомври, 2007 (Редактирано) Жалко за колата ти сега ще могат да си отдъхнат ''бегачките'' от другите клубове доста ги по наказа аз ти четох за изявите и в Тунинг форума Редактирано 16 Октомври, 2007 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #6 Отговорено 16 Октомври, 2007 Кофти,но от двете злини тожа е по-малката.По-гадно е ако избие на вътре към маслените канали.Дано това поне малко те успокои. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #7 Отговорено 16 Октомври, 2007 (Редактирано) Жалко за количката. Ти много си я обичаше, и си я правеше с мерак. Помня как веднъж ми изправи косата докато я карах. Наитина хвърчеше със страшна сила. Наистина жалко. Редактирано 16 Октомври, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 16 Октомври, 2007 E бате верно ли бе ехххх споко ще я оправиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #9 Отговорено 27 Октомври, 2007 напът сме да се върнем ,в играта с нови сили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #10 Отговорено 27 Октомври, 2007 Ам да питам тази повреда ще успее6 да я опраи6 нали Щото виждам че си играч а теам Хонда има нужда от теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове