I-BOY_STZ 12 #1 Публикувано 15 Октомври, 2007 Искам да попитам модераторите, защо има часова разлика във форума?Не мога да хвана спатиите на това време, пък и честно казано не ми се смята постоянно.Предполагам че има проблем това да се оправи, но поне да имам някаква представа защо е така?нямам лоши чувства просто пусто любопитство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #2 Отговорено 15 Октомври, 2007 И друг път май беше задаван този въпрос. Мисля че тогава отговора беше да си провериш настройките в Board Settings, там има часова зона и лятно часово време...При мен няма часова разлика, само около 5 мин някъде има разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #3 Отговорено 16 Октомври, 2007 Ето я въпросната T E M A обаче сега часовника е верен, проблема е при теб, защото най-вероятно си си включил опцията за автоматично 'Лятно' сверяване и Линдолса ти го барнал, незнам защо в България сме с почти един месец назад от сверката между Лятно и Нормално време Обаче пак има разлика в минутките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове