Jump to content
Render

Добър сервиз за Газови уредби?

Recommended Posts

Здравейте, решил съм да слагам газова уредба на мойта D16B2, но не знам към кой сервиз в София да се обърна, четох из форумите противоречиви мнения и така и не намерих някой сервиз за газови уредби, от който да няма оплакващи се. Споделете от кой сервиз за газови сте доволни, че вече не знам какво да правя. Ориентирал съм се към БРЦ въпреки високата цена, защото почти не съм чул лошо за тях, но ако някой е доволен от някакъв по евтин ГИ може да ме посъветва. В един сервиз ми казаха, че такава хонда добре се разбирала и с обикновените газови, но все пак може би ще сложа инжекцион защото правя по 2500-3000 км на месец и бързо бих избил и ГИ, важното е да е сложен от хора които разбират, дори на малко по висока цена...така че очаквам съвети. Някой знае ли за този модел дали са пластмасови колекторните тръби или метални? CIVIC 98 (англ) 115 коня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравеи колега единственото нещо което мога да ти кажа е че тази кола е с плацмасови траби карам я същата вече 2 г. бес никакви ремонти и сам много доволен от колицата. А относно гаста не мога да ти помогна за сега съм на бенц

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Колега виж ТУК, за качеството ти гарантирам, но за цената незнам. Защото ако си с пластмасови колектори, няма да се навият да ти сложат обикновенна, а ще ти сложат газов инжекцион, а цената е 1800 лв, но отиди питай и си прецени. Успех :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

пич,ако наистина си с пласмасови колектори,не може6 да си сложиш обикновенна електрическа газ уредба,понеже при наи-малак проблем с кабели,двещи и др токове се появява опасност от тн гармене и ще ти пукне някои колектор и загива6.в този слу4аи се слага газов инжекцион,които струва от порядака на1000-1400 лв.напраави си сметка колко кара6 и кога 6те си избие6 парите от разликата в цените.ако няма6 плсмасови кол спокоино може6 да сложи6 уредба ловато или брц и двете са добри.успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за мненията, предполагам, че в такъв случай ще е задалжително ГИ, за цената ясно, че ще е висока но какво да се прави. Тези Stargaz добри ли са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Колега аз съм със Stargas и съм много доволен. За газовия инжекцион незнам, защото карам обикновенна, но до колкото съм чувал новата версия давала много повече възможности за настройка и повишаване на мощността. Успех. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...