Jump to content
semionov

Шлайфане на спирачни барабани

Recommended Posts

Здравейте,Мисля, че поне единият ми барабан отзад е крив или има ръб, защото като спирам се чува периодично скърцане от едното колело. А понякога, като карам бавно, от едното колело се чува леко стъргане на метал, даже и без да спирам :cool:Каня се да закарам колата да и шлайфат барабаните някъде. Та знаете ли някой подходящ стругар или друго място, където мога да я закарам?Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мене ми мирише на износени накладки затова чуваш металическо стържене. По добре ако имаш парички си смени барабаните с нови и накладките отколкото да ги шлаифаш. Това е от мене.

Редактирано от MonsterOOD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори за закъснението. Накладките са нови, тоя шум излезе след смяната им. От време на време изчезва, но после пак се появява. Не съм сигурен дали в момента още го има, защото просто свикнах и не обръщам внимание, а и не се чува като пусна музика. Но колата си спира нормално, така че мисля да го оставя за по-нататъка.Мерси :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

ако скоро си сменял накладки е нормално в началото да издава малко странни звуци докато се напаснат. не се притеснявай, покарай така известно време и ако шумовете не намаляват, тогава мисли за шлайфане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък преди една седмица си смених накладките на барабаните и шумовете не се промениха грам :) а без задни седалки и кори, повярвайте ми, много добре си чувам задните спирачки.сега сериозно.... Колега, подобно стържене ще се получи или от зверски твърди накладки или от проблем по механиката отзад както ти казаха колегите. Ако ти си си сменял накладките, помисли може ли да си омотал нещо, да си забравил фиксаторите на накладките, да си забравил да ги настроиш, нещо такова.Ръчната по същия начин ли ти се държи?А ако някой друг ти ги е сменял, свали барабаните и провери какво се случва вътре, или му ги закай и обясни за шума.

не си ги е сменял сам :) и няма да ги свали пред блока - не е такъв човек :Pно това със закарването си е правилно ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...