Guest sand0 #1 Публикувано 28 Ноември, 2004 (Редактирано) Редактирано 28 Ноември, 2004 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #2 Отговорено 28 Ноември, 2004 На това кабрио вратите и багажника къде са му Интересно, как са пропуснали да зазидат и предния капак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 28 Ноември, 2004 ееее червената е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #4 Отговорено 28 Ноември, 2004 абе тя и зелената не е злеама никак даже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #5 Отговорено 28 Ноември, 2004 това първото кабрио май не е japan tuning a photoshop tuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #6 Отговорено 29 Ноември, 2004 това първото кабрио май не е japan tuning a photoshop tuning Не знам, какво е, ама е много грозно. На Сивиците определено не им отива да са кабрио.Иначе останалите две са изкуство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #7 Отговорено 29 Ноември, 2004 Не е фото шоп тунинг. Колата е истинска и се продава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #8 Отговорено 29 Ноември, 2004 Зеления Civic е манияшки. :bounce: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #9 Отговорено 29 Ноември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan #10 Отговорено 30 Ноември, 2004 zelenata e stra6na!!!niakoi ima li ideia ot kade moze 4ovek da si kypi takiva panti (za vratite)??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #11 Отговорено 30 Ноември, 2004 Има ги в интернета.Ама са скапи.ЛАМБО дорс се казват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest crx-fan #12 Отговорено 1 Декември, 2004 Не сте прави и кабото го бива . HONDA ли е като е премислена и направена добре изглежда . Аз лично като знам какво имам под капака с голям кеф ще застана до някое прехвалено кабрио като тръгнем да му погледам сеира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове