Jump to content
Guest TheDevilTwin

Те такава Хонда нема !

Recommended Posts

Guest TheDevilTwin

Айде сега кажете - Коя е тази Хонда:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eftimov

май само двигателя му е хонда. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

май само двигателя му е хонда. :worthy:

Това е новия модел на Валкирия.Valkyrie RuneИмаше я на Писта София.Снимах я с телефона си ,но много кофти снимки.Всичко си е HONDA .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

май само двигателя му е хонда. :)

Това е новия модел на Валкирия.(Valkyrie Rune)Имаше я на Писта София.Снимах я с телефона си ,но много кофти снимки.Всичко си е HONDA .
А имаш ли представа, що пара струва тая "моторетка" и дали се предлага от вносителя на марката за България или трябва да се внася "на ръка" ? :worthy: Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Не си падам по донорството, но този мотор ...... нямям думи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Евалата на колегата това си е Хонда RUNE...има ако не се лъжа до този момент два или три такива в българия и цената на един е около 3000 евро - нов ама поне се качваш на мотор с 1.8 двигател... :balloon: и 118 коня.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Това бижу 3000 евро не може да струва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Хонда... силата на мечтите! За пореден път, за пореден не последен път Хонда доказват своето мото! :balloon::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

...и цената на един е около 3000 евро - нов  ама поне се качваш на мотор с 1.8 двигател... :balloon: и 118 коня.... :)

<{POST_SNAPBACK}>

MSRP $24'499 - демек, цена на дребно в щатите

в английския сайт няма същия модел, но VTX1800, който на мен ми изглежда подобен (ама аз от мотори не разбирам) цена: 9'999 GBP. И при двата варианта се връзва над 30 бона за България

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Впрочем колеги прощаваите за ГРЕШКАТА имах предвид 30000 евро а не както сам писал 3000 но все още сам леко замаян (че се върнах преди два дни от щатите ) и предполагам сам изпуснал някоя и друга буква.впрочем като стана на въпрос в щатите се запознах с един луд фен които караше изцяло "custom" CBR и му обясних за ХОНДА манията превземаща БЪЛГАРИЯ... :thumbs1: та тои ми каза че в щатите клубовете на хонда са едни от най-големите и най авторитетните...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

MSRP $24'499 - демек, цена на дребно в щатите

в английския сайт няма същия модел, но VTX1800, който на мен ми изглежда подобен (ама аз от мотори не разбирам) цена: 9'999 GBP. И при двата варианта се връзва над 30 бона за България

<{POST_SNAPBACK}>

значи доколкото си направих една бърза справка в немското мобиле ми излезна този мотор ....

сущо обаче и си направих бурза справка с калкулатора и пак така бързо установих че ще ми трябват няколко годинки (10) за това същество :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...