Tqko 0 #1 Публикувано 13 Октомври, 2007 za moita honda klimatik dali ima 1.5 16v 93/11mqsto ima kop4e ima ...... klimatik nqma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #2 Отговорено 13 Октомври, 2007 здрасти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tqko #3 Отговорено 13 Октомври, 2007 Zdrasti ... moi6 li pomogne6 s ne6to !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #4 Отговорено 13 Октомври, 2007 не така братле! Първо започни с едно "здравейте", но написано на чист български език, второ пиши ясно в заглавието на темата която откриваш за какво става въпрос, а не всички да я отварят за да видят какво искаш, трето пиши в профила си от кой град си........абе с две думи прочети правилника на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tqko 0 #5 Отговорено 13 Октомври, 2007 човек за първи път пиша във Форум от каде да знам винаги съм прескачал правилниците ........нали карам ХонДа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #6 Отговорено 13 Октомври, 2007 добро оправдание, ползвай търсачката на форума горе в дясно, ето ти един http://forums.hondabg.com/index.php?showto... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #7 Отговорено 13 Октомври, 2007 човек не моа са опрая тука баси мамата няма да стане от мен хакерШъ съ оправиш,споко!И климатик ще намериш!Не бързай,порови се из форума и ще се светнеш за много неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове