JAZZ 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2007 Кой е този колега?Май в нашия блок живее,а не го познавам..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #2 Отговорено 12 Октомври, 2007 ейй пък този тайнствен колега ако каже и как си е направил мигачите бели.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #3 Отговорено 12 Октомври, 2007 Аз! Но паркирам там, когато паркинга на офиса е пълен. Ако правилно съм забелязал ти си с онзи белия CRX, който паркира до магазина? А за мигачите незнам - така я купих колата. Най-вероятно защото е след фейслифта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #4 Отговорено 12 Октомври, 2007 Това е правилния отговор Колата следователно е след 99та год.?Точно 99та е! А и двигателя е някъв рядък, само няколко колеги от форума знам че са с него. И съответно по каталози си е е*бало мамата докато излезе частта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #5 Отговорено 12 Октомври, 2007 Това е правилния отговор Колата следователно е след 99та год.?Точно 99та е! А и двигателя е някъв рядък, само няколко колеги от форума знам че са с него. И съответно по каталози си е е*бало мамата докато излезе частта. ех, баце, това е първият момент, в който се радвам, че моята е произведена точно една въздишка преди фейслифта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #6 Отговорено 13 Октомври, 2007 Аз! Но паркирам там, когато паркинга на офиса е пълен. Ако правилно съм забелязал ти си с онзи белия CRX, който паркира до магазина? А за мигачите незнам - така я купих колата. Най-вероятно защото е след фейслифта Епа време е да се засечем и да се запознаем тогава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gandalf #7 Отговорено 13 Октомври, 2007 То ще станем цяла група май само от нашия блок Аз винаги спирам пред първия вход (най-близкия до пазара),един Civic Aerodeck. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #8 Отговорено 13 Октомври, 2007 това в кой квартал бре хора ? ,че един рекс от клуба го виждам редовно до пазарчето в мусагеница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gandalf #9 Отговорено 14 Октомври, 2007 точно този Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #10 Отговорено 15 Октомври, 2007 точно тозиеее събрахме се ще дойда да паркирам при вас някой път ... аз тука пред блока гледам редовно една 4-та със лепенка и една много облепена 5-та която си е постоянно пребиваваща ... ама не познавам момчетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 16 Октомври, 2007 Това е правилния отговор Колата следователно е след 99та год.?Точно 99та е! А и двигателя е някъв рядък, само няколко колеги от форума знам че са с него. И съответно по каталози си е е*бало мамата докато излезе частта.Колега какви коне ти е двигателя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #12 Отговорено 16 Октомври, 2007 Колега какви коне ти е двигателя? Honda Civic 1.4i S Hatchback EJ9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 16 Октомври, 2007 Колега какви коне ти е двигателя? Honda Civic 1.4i S Hatchback EJ9 Mерси Slun4o винаги точен и изчерпателен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #14 Отговорено 16 Октомври, 2007 Mерси Slun4o винаги точен и изчерпателен Ами на различните места излиза с различни характеристики Както и да е! Тези 90 кончета обаче много ми харесват как тичкат! Направо се пълни оборотомера като настъпя малко. Трябва пробвам на някоя месечна с вашта джаджа GTEC (ако помня правилно). Представям си какво е с VTEC :) Ама нямаше пари за такъв и да е същата година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове