Jump to content
Petar(1)

Хижа Алеко

Recommended Posts

Я, ако може някой да ми каже как е състоянието на пътя до хижата, ще съм му много благодарен. Не за друго ами да си преценя за колко време ще стигна. А и ако може някой да ми каже някак ориентировъчно от каде се минава. Живея в София от 6 години, но натам не съм се запътвал, по простата причина, че предпочитам родопите . По-ниски са и няма толкова изкачване :) , а аз съм си мързелив. Аааааа, да уточня, говоря за ходене с Хондето.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Състоянието на пътя е много добро, има на няколко места пропадания на паветата, но те са рядкост и се получиха след големите порои преди време. Стига се през Драгалевци само, като стигнеш на площада и там ще питаш кой път точно да поемеш, него като го хванеш няма пускане 22км. нагоре... с колело съм го мерил... стига се за 4 чАса :) ама с кола нали се сещаш... 22км.... за поливин час макс! Самата хижа е също в добро състояние, макар заради популярността си да е с лееко завишени напоследък цени... 12лв/нощувка и яко скъп бар и хранителен блок. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Състоянието на пътя е много добро, има на няколко места пропадания на паветата, но те са рядкост и се получиха след големите порои преди време. Стига се през Драгалевци само, като стигнеш на площада и там ще питаш кой път точно да поемеш, него като го хванеш няма пускане 22км. нагоре... с колело съм го мерил... стига се за 4 чАса :) ама с кола нали се сещаш... 22км.... за поливин час макс! Самата хижа е също в добро състояние, макар заради популярността си да е с лееко завишени напоследък цени... 12лв/нощувка и яко скъп бар и хранителен блок. :P

Благодарско, днеска сутринта заминавам да се уверя. Само дано не стане много студено, че не съм си убул зимните гуми. А да се похваля таман си ги купих Мишленки Алпин А3 , много се кефя, дето се вика само аз и шумахер караме с такива. :) А за Акорда на малкия брат взехме бриджстонки , абе общо взето си поглезихме колите за тази зима. :) Ама се надявам преди ноември да не ми се налага да ги слагам, просто съм си наумил да не е преди 1-ви ноември.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Модераторите ако искат и им се занимава, могат да заключат или затрият темата. Аз получих инфото , което исках :) 10х отново.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...