Jump to content
Guest Martinez

Помощ за ауспух

Recommended Posts

Guest Martinez

Колеги помагайте,Пробило ми се е последното гърне на Акорда и съм като с Ремус :worthy: - направо ме заболява главата. Ходих в Kraft, но там се опитаха да ми отрежат главата с 100 лв. Кажете ако някой знае дали може просто да се завари и ако да, насочете ме към човек, който да го направи. Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Виш в М комплект в дружба, но не на околовръсното!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mind_Control

На свети наум има едно малко гаражче. аз съм много доволен от там. и не взимат скъко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Оправих се в М Комплект за 16.50 :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Между Младост и Дьрвеница до моста точно има едно гаражче.Там ми казаха 190 лева за всичките грьнци.

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

PARADOX_sf Публикувано на Nov 27 2004, 03:26 PM   Виш в М комплект в дружба, но не на околовръсното

Колега нали нямаш в предвид М колмплекта дето е преди "Борис" на околовръстното. т.е. Горнобански път? Защото до сега аз все там ходя да ми правят гърнетата и съм изкл. доволен, но поради факта, че Хонда имам от скоро, не ми се е налагало до сега да ходя там с нея :worthy: . М/У другото смятам да сложа резонатор точно там, но ако има лоша слава този сервиз казвайте овреме ;). Съжалявам ако съм прекрачил границата на топика, ще има :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еми понеже съм леко маняк като ги гледам как работат ми се реве.Ма на тебе няма ти направи впечатление...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...